CZTassos Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Θερμούς χαιρετισμούς σε όλο το club από τον κάτοχο ενός λευκού CZT. Ο χρόνος αυτός να σας φέρει υγεία, άλογα, σφήνες, κερδισμένες κοντρίτσες και ότι ο καθένας επιθυμεί. Είμαι νέο μέλος, πρώην κάτοχος Saxo VTS και πολύ ικανοποιημένος από το -ακόμα μαμίσιο- Mitsubishi μου.
balabush Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Καλως ήρθες και καλή χρονιά με υγεία. Πω πω φωτιά που άναψες τώρα με το χρώμα του αυτοκινήτου σου :!: Όπου να '"ναι θα εμφανιστεί ο κόσμος που ήθελε απεγνωσμένα λευκό CZT
Guest Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Καλώς ήρθες και χρόνια πολλα!!! ΩΧΧΧΧΧΧ Καλά τα λέει ο αγαπητός balabush...ΆΝΑΨΕΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!! toutouni πες αλεύρι!!!! Σε περιμένουμε σε μελλοντική συνάντησή μας...(o toutouni να δεις!!! )
CZTassos Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 Παιδιά, ευχαριτώ για τα καλά σας λόγια. :oops: :oops: :oops: Το είχα δει σε ένα περιοδικό (Το τετράθυρο-υβριδικό) και αμέσως το αποφάσισα. Μόλις έβαλα και φώτο. Θα τα πούμε σύντομα από κοντά.
balabush Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Για ανέβασε εάν μπορείς καμία μεγαλύτερη φώτο για να το δούμε καλύτερα και εμείς και ο toutouni Μπορείς να πας στο http://www.imageshack.us/ και να ανεβάσεις κανονική φώτο.
CZTassos Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 ΟΚ. Οι φωτογραφίες είναι από κινητό και από το parking της αντιπροσωπείας, λίγο πριν την παραλαβή. Άλλες ακόμa δεν έχω, sorry.
digilef Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Welcome to the club! Κουκλί είναι...φτού φτού! Το φαντάζομαι με φιμέ,τις άσπρες ζάντες του Axololt και με ένα διακριτικό χαμήλωμα παρέα βέβαια και με ένα coltclub.gr αυτοκολλητάκι και απλά...θα είναι αλλού :wink:
axolotl Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Εχω ήδη συναντήσει ένα λευκό CZT στον περιφερειακό του Υμηττού και είχε φιμέ μαυρισμένα τζάμια, αλλά τότε το έστρωνα το δικό μου και δεν ακολούθησα τους γοργούς ρυθμούς του φίλου !!
CZTassos Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 Ευχαριστώ παιδιά. Axolotl μήπως έχεις φώτο από τις ζάντες???? Οι λευκές μου φαντάζουν σούπερ.
axolotl Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Sorry, Δεν έχω πια ψηφιακή φωτό :cry: :cry: :cry: Πάντως ψάξε στο internet για τις 17άρες Toora Competizione. Σίγουρα, θα βρείς κάτι
CZTassos Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 Ωραίες είναι.... Εγώ σκεφτόμουν ΟΖ τις κλασσικές χωμάτινες, αλλά παραπάει. Δίπλα μένουμε, ελπίζω να σε πετύχω πουθενά να τις δω κι από κοντά.
toutouni Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ υγ. καλώς ήρθες
balabush Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ υγ. καλώς ήρθες Τι σου έλεγα; Να και ο μανιακός με το άσπρο
toutouni Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ CZT ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
CZTassos Posted January 3, 2006 Author Report Posted January 3, 2006 :oops: :oops: :oops: Παιδιά, σας παρακαλώ..... Θα με κάνετε να πάω να το πλύνω.....
mivec-czt Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Καλοριζικο καλοταξιδο!!!Εγω τη να πω που παρηγγειλα λευκο και μου ηρθε κοκκινο!!! :twisted: Και η ειρωνια ποια ειναι?Εργαζομαι και στη mitsubishi!!!Eγινε λαθος απο το εργοστασιο!!!Πακετο ετσι???
cztakias Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 " ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ CZT ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ " Βάψτο!!!
CZTassos Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 Τι είπες τώρα ρε ανατολικέ???? Εγώ θα έβριζα ακόμα. Μεγάλο πακέτο.... Κανά βαψιματάκι σε τιμή κόστους δεν παίζει τουλάχιστον???
toutouni Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Τι είπες τώρα ρε ανατολικέ????Εγώ θα έβριζα ακόμα. Μεγάλο πακέτο.... Κανά βαψιματάκι σε τιμή κόστους δεν παίζει τουλάχιστον??? έχω αρχίσει και αγοράζω blanco... αλήθεια πόσο στοιχίζει ένα χέρι λευκό?
RALLIART CZT JOHN Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ασβεστοσετο θα σου ερθει πολυ φτηνα :shock:
CZTassos Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 Blanco ταινία να γίνει σαν το Fiesta ST...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.