Jump to content

Μερος συνάντησης στο Βόλο


Recommended Posts

Προς τα μέλη μας που βρίσκονται στον Βόλο.

 

Μιά και είστε απο την περιοχή και γνωρίζεται τα μέρη καλύτερα απο εμάς τους επισκέπτες, θα ήθελα να μας πείτε μερικές περιοχές για διαμονή, χώρο συγκέντρωσης Σαββάτου και περιοχές που θα μπορούσαμε να κινηθούμε με ασφάλεια λόγω του μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων.

 

Όταν λέω περιοχές διαμονής, εννοώ ξενοδοχεία έξω απο τον Βόλο (αν γίνεται) αλλα όχι πολύ μακριά, που να παρέχουν πρωινό (προαιρετικό) και απαραίτητα parking.

 

Ο χώρος συγκέντρωσης θα πρέπει να είναι εύκολος για να μπορέσουν να το βρούν όλοι χωρίς δυσκολία και να μην έχει (μεγάλη) κυκλοφορία οχημάτων, πχ. όχι σε parking super market, ναι σε parking ποδοσφαιρικού γηπέδου :shock: :roll: .

 

Παράδειγμα έφερα, μη βαράτε.... :D

Link to comment
Share on other sites

Γιαννη,

για ξενοδοχειο να ρωτησεις για Αγρια και Αλυκες,ειναι 8-10 λεπτα απο το κεντρο του Βολου,ειναι παραθαλλασια και τα δυο μερη με ελαχιστη κινηση,ανετα για παρκινγκ και λοιπα.να αποφυγετε το πηλιο για διανυκτερευση,δεν υπαρχει πουθενα να παρκαρεις και επιπλεον ειναι πολυ ακριβα.παρε τηλ.ορισμενα ξενοδοχεια σε αυτες τις περιοχες και παρε προσφορες.οσο για φαγητο και τσιπουρα και παλι προτεινω τα δυο αυτα μερη για παρκινγκ και ωραιο φαγητο,θεα και τα λοιπα.αν θελετε παλι καφε και βολτα παραλια,μπορειτε να παρκαρετε στο λιμανι εχει μεγαλο παρκινγκ και φτηνο,το πιο φτηνο στο κεντρο.οσο για πηλιο , η βολτα για ολο το club θα ειναι πολυ ωραια, αλλα να σκεψου και το προβλημα του παρκινγκ για τοσα αυτοκινητα,πχ Μακρυνιτσα ουτε για αστειο δεν βρισκεις,στα Χανια ομως κατι γινεται.αυτα.αν θες να σου βρω μερικα ξενοδοχεια,πολυ ευχαριστως... :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

οσο για συγκεντρωση,προτεινω το παρκινγκ του πανθεσσαλικου σταδιου,θα ανεβειτε απο την οδο Αθηνων (οι νοτιοι) και θα στριψετε στην οδο Λαρισης,επειτα θα παρετε τον περιφερειακο για πανθεσσαλικο σταδιο,ομοιως για τους (βορειους) απο την οδο Λαρισης απο την οποια θα μπειτε για Βολο θα παρετε εξοδο για περιφερειακο και προορισμο για σταδιο,το παρκινγκ ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να παρκαρετε ολοι σας.....

Link to comment
Share on other sites

Το περασμένο ΣΚ ήμουν Βόλο/Πήλιο και κοίταγα για χώρους που θα μπορούσαμε να κινηθούμε.

 

Το κέντρο είναι κόλαση.Για πάρκινγκ καλά θα ήταν να βρουμε τόσες θέσεις στο κεντρικό στο λιμάνι,αλλά το βλέπω χλωμό.

 

Μια άλλη εναλλακτική ,χωρίς να είναι κι αυτή 100% σίγουρη, είναι ο χώρος στην εισοδο του κέντρου και δεξιά λίγο πριν ξεκινήσει η θάλασσα.Από εκεί είναι 10"" το πολύ με τα πόδια οι καφετέριες της παραλίας.

 

Για ξενοδοχεία όπως είπε και η Ziyi_Zhang, καλύτερα λίγο παραέξω. Δεν ξέρω μήπως εκτός από Αγριά,Αλυκές θα έπρεπε να κοιτάξουμε και Πευκάκια ή και Καλα Νερά για λίγο πιο μακρυά.

 

Πήλιο για βόλτα τώρα...

 

Πορταριά έχει δύο μικρά παρκινγκ στα οποία δύσκολα θα βρούμε να παρκάρουμε.

 

Μακρυνίτσα ούτε να το σκεφτούμε να πλησιάσουμε.

 

Χάνια έχει προυποθέσεις και πάρκινγκ και για βολτα/φαί λόγω του χιονοδρομικού.Είναι μια καλή περίπτωση.

 

Από την άλλη πλευρά οι Μηλιές είναι πολύ καλό μέρος. Στον παλιό σταθμό του τρένου μπορούμε να παρκάρουμε νομίζω σχετικά άνετα. Με λίγο περπάτημα φτάνουμε στη πλατεία όπου μπορούμε

να φάμε.

Μακάρι να χωράγαμε στο """"ʼννα να ένα μήλο"""" για καλό καφέ και καταπληκτικά γλυκα , αλλά είναι πολύ μικρό δυστυχώς.

 

Από την πίσω πλευρά, η Τσαγκαράδα εκτός του ότι είναι μακρυά, δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερο για να τραβηχτούμε (εκτός βέβαια τη καταπληκτική διαδρομή μέχρι εκεί).

 

Ο τουριστικός οδηγός by Liou τελείωσε... :lol:

 

PS Πρέπει να σκεφτούμε βέβαια το δεδομένο ότι θα είναι του Αγίου Πνέυματος και θα έχει πιο πολύ κόσμο από το περασμένο ΣΚ που ήμουν εγώ και ήταν χαλαρά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

λοιπον αρχικα δεν προλαβα σημερα να παω για τα ξενοδοχεια,γυρισα στις 2100 απο σαλονικη.ομως θα το κανω αυριο η μεθαυριο,το υποσχομαι...!!!

τωρα για το σημειο συγκεντρωσης στο πανθεσσαλικο σταδιο σας λεω τα εξης:για τους βορειους

καθως θα ερχεστε με το καλο απο Βελεστινο και θα συνεχισετε για Βολο,θα διασχισετε ολη την βιομηχανικη περιοχη,μολις φτασετε στην αντιπροσωπεια της χιουνται και την περασετε θα παρετε την εξοδο δεξια νομιζω λεει για πορταρια η πανθεσσαλικο σταδιο,ανεβαινουμε την γεφυρα και συνεχιζουμε,φτανουμε σε φαναρια ,στον περιφερειακο και συνεχιζουμε ευθεια στα 500 μετρα μετα το φαναρι εχει μια εξοδο ανηφορικη για σταδιο,στριβουμε δεξια και φτασαμε στο παρκινγκ του σταδιου!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

νοτιοι

καθως ερχεστε απο λαμια θα παρετε εξοδο για μικροθηβες,

περναμε τις μικροθηβες και παμε για αλμυρο,μετα τον αλμυρο (δεν θα μπειτε στο χωριο περναμε απο εξω) συνεχιζετε για Ν.Αγχιαλο και αφου την περασετε θα δειτε τον Βολο στο πιατο........!!!!μετα φτανουμε Αλυκες στην οδο Αθηνων παντα,αφου μπειτε στην πολη μετα τις αλυκες θα περασετε 3 φαναρια στη σειρα ευθεια(δεν στριβουμε πουθενα) στο τριτο φαναρι θα στριψετε αριστερα και θα μπειτε στην οδο λαρισης,θα περασετε δυο φαναρια

και εκει οπου η οδος λαρισης γινεται ανηφορικη θα παρετε εξοδο για πανθεσσαλικο σταδιο ΠΡΙΝ τη γεφυρα,δεξια.θα ανεβειτε στον περιφερειακο ετσι,και στο φαναρι που θα βρειτε θα συνεχισετε ευθεια,στα 500 μετρα εξοδος για σταδιο,λιγο ανηφορικη εξοδος και στριβουμε δεξια.φτασαμε στο παρκινγκ του σταδιου,και βρισκουμε τους βορειους.....!!!!!!!

δεν ξερω αν σας βοηθησα η αν σας μπερδεψα πολυ........

ακουω αποριες........... :wink: :wink: :wink: :wink:

Link to comment
Share on other sites

δουλευω και παλι 1400-2200 αλλα πιστευω να σας πετυχω,οπως και να εχει θα σας δω εστω και για λιγο βρε παιδια.

Link to comment
Share on other sites

ʼκυρο για την Δευτέρα, με έβαλαν να δουλεύω όλη την εβδομάδα πρωί. :evil: :x :evil:

 

Λές να έρθω την Παρασκευή το απόγευμα;;;

 

Μιά το ένα.......... μια το άλλο............ αμάν πιά.................. δεν θα μπορέσω να έρθω ποτέ;;;;

Link to comment
Share on other sites

οποτε ερθεις παντως να μας το πεις δυο μερες πριν,εγω δουλευω 7 μερες την εβδομαδα και οτι ωρες να ναι,να ξερω να παρω κανενα τρελο ρεπο.

αντε η σαλονικη ειναι 2 ωρες δρομος θα τα καταφερεις μια μερα .... :p

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Παίδες θα θελα πολύ να μαι μαζι σας καθ ολη τη διαρκεια της εκδρομης αλλα τυχαινει να ρχεται η κοπελα μου απο Θεσσαλονικη και πολυ φοβαμαι οτι δε θα μαι κοντα σας. Ελπιζω τουλαχιστον να περασω μια βολτα απ τ Πανθεσσαλικο ετσι για να γνωριστουμε. Κριμα παντως γιατι ηθελα παρα πολυ να συμμετεχω κ εγω :cry:

Link to comment
Share on other sites

Να προτεινω κατι? μπορει στο προγραμμα της εκδρομης να συμπεριληφθει η Ζαγορά και απο κει κατεβαίνουμε στο παραλιακο Χορευτο και αφου δωσουμε ενα δυναμικο παρων να συνεχισουμε για αλλα χωρια?(στις περιοχες αυτες υπαρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ που βλεπουν τα colt σαν.....τεσπα ελπιζω να καταλαβαινεται τι εννοω) Γι αυτο και μονο το λογο χρειαζονται ενα γερο ταρακουνημα :evil:

Link to comment
Share on other sites

δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα

 

οπότε δεν βρίσκω το λόγο να γίνει η συγκεκριμένη βόλτα

στη ζαγορά με αυτό το σκεπτικό, να μου πεις ότι είναι πολύ

ωραία η διαδρομή και τα χωριά τότε να σου πω ευχαρίστως

να πάμε

 

αλλά με αυτό το σκεπτικό εγώ δεν ακολουθώ

Link to comment
Share on other sites

οχι μονο το σκεπτικο,αλλα ειναι πολυ δυσκολο τοσα αυτοκινητα στη σειρα να ανεβουνε και να κατεβουνε (απο την πισω μερια ) το πηλιο,επειτα οπως σας ειπα δεν υπαρχει παρκινγκ ουτε για αστειο για τοσους πολλους,θα χαθειτε,το μονο σιγουρο στην προσπαθεια να βρειτε καπου να παρκαρετε.

Link to comment
Share on other sites

κοιτα να δεις, δεν ειπα να αρχισουμε να μαρσαρουμε αλλα αν ειπα κατι λαθος συγγνωμη.Εννοειται πως η διαδρομη ειναι πολυ ωραια αναμεσα σε καστανιες κλπ αλλα μαλλον ξεφευγουμε.

Link to comment
Share on other sites

File coltdb den pane na lene oti theloune opoios theli colt pernio opoios den theli den perni apla + kai emena den mou aresoun oi bmw alla den kano etsi.

Link to comment
Share on other sites

Παντως αξιζει να γινει κ αυτη η διαδρομη.Σημειωτεον οτι το Χορευτο εχει μια παραλια 1+ χιλιομετρο οποτε δεν τιθεται προβλημα παρκιν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...