lancialfisti Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Αν και ιταλόφιλος,άκουσα πολύ καλα λόγια για το club απο έναν φιλο και ειπα να σας επισκεφτω!! Ελπιζω να μην πειραζει
Psilos Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Καλώς τον Το μόνο που πειράζει εμένα είναι τα όσπρια...κι αυτά όχι πάντα Δώσε πληροφορίες για όχημα έτσι για να ξέρουμε κιόλας...
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 [marq=right:fb5da75089]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:fb5da75089]
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Καλώς όρισες Ιταλόφιλε ! ! Καλό διάβασμα και καλοτάξιδο το αμάξι σου, αλήθεια τι αμάξι έχεις (lancia αλλά τι ακριβώς; ) καμια φώτο παίζει;
StanVet Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Καλωσόρισες Alfisti! Το καλύτερο για όλου εμάς εδώ είναι να λέγονται καλά λόγια! Καλή διαμονή...
lancialfisti Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 Λοιπον...Εγω οδηγω μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Lancia Dedra του 93"" 1.6 "οδηγω",οχι "εχω", αφου καινουριο(ή μεταχειρισμενο!) δικο μου θα παρω σε κανενα 6μηνο...Δεν μ""αρεσει να "εχω" το αμαξι του μπαμπα! Ευχαριστω πολυ για το θερμο σας καλωσορισμα! Φωτο θα βγαλω το απογευμα να θαυμασετε τη γιαγια απο την Ιταλια!
lancialfisti Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 Κολτακι? χμμμ... για το G.Punto η Ypsilon με τον 1.4Τ ψηνομαι... Κολτακι θα παρει ο φιλος μου,δεν λεει κ οι 2 να εχουμε τα ιδια
jimm@kos Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Αν και ιταλόφιλος,άκουσα πολύ καλα λόγια για το club απο έναν φιλο και ειπα να σας επισκεφτω!! Ελπιζω να μην πειραζει Εγώ είμαι ο "φίλος" που του μίλησε για το club!..Μπαίνω κανα χρονο στο forum,αλλά δεν είχα γραφτεί..Άρα,καλώς σας βρήκα κι εγώ!...Από αμάξι.......εγώ είμαι ακόμα καλύτερος!!!!!!!!!
StanVet Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 ...Από αμάξι.......εγώ είμαι ακόμα καλύτερος!!!!!!!!! Δηλαδή???
jimm@kos Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 ...Από αμάξι.......εγώ είμαι ακόμα καλύτερος!!!!!!!!! Δηλαδή??? Οδηγώ όποτε μου δίνεται η ευκαιρία ένα Mazda 323 1.3 του ""89....Τα ίδια χρόνια με το αμάξι έχω!και είναι και 1ο χέρι!!!!...χαχαχαχαχα.....αλλά,πρώτα ο Θεός,λογικά κατα τα Χριστούγεννα με βλέπω με cz3 (ή με Panda100,αν με ψήσει ο lancialfisti-να δούμε τι θα πει και ο "χορηγός")!!!!....Πρέπει να ακούσετε αλληλοκραξήματα με το παλικάρι!..Εγώ (κρυφο)ιάπωνας,αυτός full Ιταλός...Φανταστείτε!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.