tazakos Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Παιδιά καλησπέρα, Είμαι ο tazakos Είμαι ο Παπαδόπουλος Γιάννης (σπάνιο ε?) Οδηγώ Nissan Micra 1.4 χρυσαφί 2003 μοντέλο Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη βρέθηκα στα λημέρια σας επειδή νόμιζα ο κουτός ότι οι ζάντες από το CZT ταιριάζουν στο micra μου, αυτός που μου τις έδωσε νόμιζε ότι το καρέ είναι 4 επι 100 αλλά είναι όπως οι περισσότεροι θα ξέρετε 4 επι 114,3 Έτσι μπήκα στο google και σας βρήκα να σκοτώσω τα ολοκαίνουργια ζαντολάστιχα και να φτιάξω εναν τυχερό cz3-owner! αν κατα τύχην κάποιος άλλος έπαθε αντίστοιχη ατυχία και έχει 16ρες με 4χ100 ας με σώσει και εμένα... Anyway χαίρομαι πολύ που γίνομαι μέλος της παρέας σας.
axolotl Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Καλώς τονα. Αλήθεια, γιατί δεν αντέστρεψες την πώληση από την στιγμή που κατάλαβες ότι οι ζάντες δεν κάνουνε ? :roll:
Guest Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Καλώς τονα.Αλήθεια, γιατί δεν αντέστρεψες την πώληση από την στιγμή που κατάλαβες ότι οι ζάντες δεν κάνουνε ? :roll: Και εμενα αυτη η απορια μου γεννηθηκε........ Καλως ορισες φιλε μου
BiLLaKoS Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Καλωσήρθες... Οντως γιατί δεν τις επέστρεψες??
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Γιάννη καλωσόρισες. Για ζάντες που ψάχνεις ρίξε μια ματιά εδώ που πουλάω τις δικές μου. http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2199
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.