ANTONIS Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Παιδια καλησπέρα,ειμαι ο Αντώνης απο Ν.Φιλαδελεφεια Αττικής, ειμαι νέο μέλος και υποψήφιος για ενα τουρμπάτο CZT!!Εύχομαι να το αποκτήσω γρήγορα αν κ λίγο το οικονομικό με καίει, αφού με τους τόκκους το αμαξι ειναι λίγο τσουχτερό.θα ήθελα και την γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα.Ευχαριστώ!!
toutouni Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Παιδια καλησπέρα,ειμαι ο Αντώνης απο Ν.Φιλαδελεφεια Αττικής, ειμαι νέο μέλος και υποψήφιος για ενα τουρμπάτο CZT!!Εύχομαι να το αποκτήσω γρήγορα αν κ λίγο το οικονομικό με καίει, αφού με τους τόκκους το αμαξι ειναι λίγο τσουχτερό.θα ήθελα και την γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα.Ευχαριστώ!! όλα τα καλά πράγματα κοστίζουν σε τούτη εδώ την ζωή... κάποια καλύτερα πράγματα κοστίζουν ακόμα περισσότερο... εμείς εδώ ασχολούμαστε με την χρυσή τομή αυτών...! καλώς μας ήρθες ΄-)
axolotl Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 A ρε toutouni, νομίζω ότι είσαι μέσα στο μυαλό μου Χρόνια πολλά και από μένα !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.