vasalex Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 ΓΓ₯Γ© óÑò ðÑéÀéΓ! ΓðéôΓëïáò ôï Γ’Γ±ΓΓͺΓ‘ ΓͺÑé Γ₯ãþ ôï club. Γðü ôçà üìïâç ΓΓ₯óóÑëïΓΓΓͺΓ§ ΓͺÑé éÀéïΓͺΓ΄Γôçò Γ₯ΓΓΌΓ² Γ°Γ₯ΓΓ΄Γðïñôïá Colt 1.3 Ñðü ôïà ΓΓñôéï ôïá 2005, ΓΓ·Γ―ΓôÑò ΓͺΓΓΓ₯Γ© 15000+ ÷ëì ôÑ ìéóà óΓ₯ ôÑΓ
Geo_x Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Καλως ηρθες φιλε! Εκει στη Θεσσαλονικη υπαρχει και το "υποκαταστημα" του Colt//Club! Θα σε καλως ορισουν τα εκει παιδια καταλληλα... :twisted:
HeWhoJumps Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Καλως ηρθες φιλε μου στο coltclub. Οι Θεσ/νικη εχει πλεον αρκετα ενεργα μελη! Καλη διαμονη λοιπον
BiLLaKoS Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Καλωσηρθες vasalex και ελπιζουμε να σε δουμε σε καποια επομενη συναντηση εδω στην ομορφη Θεσ/νικη :wink:
StanVet Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Σε καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου..Τί χρώμα το Coltάκι? Από ποιά περιοχή είσαι ? Πώς έμαθες για το Club?
Γ�Γ�Γ�Γ�Γ�Γ�Γ�Γ� Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 καλως ηρθες και καλα τουμπανιασμενα χιλιομετρα.
vasalex Posted October 29, 2006 Author Report Posted October 29, 2006 Γεια σας παιδιά, καλημέρα, είναι πραγματικά ευχάριστο το να βλέπεις να σε υποδέχονται. Ευελπιστώ και εγώ να τα καταφέρω να έρθω στην επόμενη συνάντηση του Colt Club. Το coltάκι μου είναι ασημένιο, Δυτική Θεσσαλονίκη. Για το club δεν έμαθα, απλά ήξερα ότι σίγουρα θα υπάρχει, πήγα στο www.google.gr και έψαξα με τις λέξεις κλειδιά και έτσι σας βρήκα. Να κάνω μια ερώτηση? Στα πόσα χλμ πρέπει να το κάνω σέρβις? Όταν το είχα πάρει το 2005 {μάλλον ήμουνα από τους πρώτους} είχανε πολύ χαμηλά τα όρια αλά μετά τα επαναπροσδιόρισαν. Έχετε κάνει ταξίδια παιδιά? Μέχρι που φτάσατε με το colt? Εσείς τι έχεται το CZT ή σαν το δικό μου? Τα λέμε.
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Καταρχήν να σε καλωσορίσω κι εγώ με την σειρά μου. Ώρα ήταν να έρθει και κάποιος απο Δυτική Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στην στρατολόγηση νέων μελών απο την περιοχή γιατί εμείς είμαστε στην Ανατολική και δεν προλαβαίνουμε :oops: :oops: :oops: Απο μοντέλα colt έχουμε απο το ""96 (Vagos) μέχρι και του 2006 (cz3-czt). Έχε το νού σου στην ενότητα για τις συναντήσεις μας και θα σε περιμένουμε για να γνωριστούμε και να τα πούμε απο κοντά. :wink: Για όποια απορία ή ερώτηση έχεις, ρίξε πρώτα μια ματιά στις ανάλογες ενότητες ή ψάξε με την βοήθεια της Αναζήτησης.
axolotl Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα. Πριν ξεκινήσεις όμως καλό είναι να διαβάσεις πρώτα εδώ http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=710
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.