PRATIGOS Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 καλησπέρα.με λένε Θοδωρή (και είμαι καλα !) και είμαι μέλος στο funkysmart... είπα να δώσω το παρόν και εδώ..
Guest Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Καλώς τον! Φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος!! ʼλλωστε το "θηριάκη" σας φοράει το κινητήρα μας έτσι δεν είναι? :wink: Και φυσικά θα ήταν ενδιαφέρον να κάνουμε μελλοντικά και μια κοινή συνάντηση :wink:
PRATIGOS Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 φυσικά θα ήταν ενδιαφέρον να κάνουμε μελλοντικά και μια κοινή συνάντηση :wink: :wink: :wink: :wink: thankssssss
HeWhoJumps Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Kαλα εκανες και μπηκες...! καλως ηρθες
Guest Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Kαλωσηρθες! Το cz3 μου με το 44 ειναι συγγενεις πρωτου βαθμου! Οποτε μια τετοια παρουσια ηταν απαραιτητη!
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Καλωσόρισες Θοδωρή και καλό διάβασμα (στο forum) :wink:
PRATIGOS Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 Eυχαρηστώ πολύ παιδιά,θα τα πούμε απο κοντά με καφεδάκι σε κάποια συνάντηση σας :wink: :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.