JKESA Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 καλησπέρα παιδιά. σήμερα τυχαία ανακάλυψα αυτή τη σελίδα. είμαι απο Μυτιλήνη. δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας συντοπίτης μου στο FORUM. πάντος με καθήλωσε. Γίαννης
Rossifumi Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Καλως ηρθες Γιαννη!Mε ή χωρις κολτακι?
JKESA Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 πολλά!!!!!!!!εμπορος το mitsu ειμαι
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Καλωσήρθες Γιάννη και πιστεύω οτι είσαι ο πιο τυχερός απο όλους εμάς, γιατί εμείς έχουμε ένα και μονάκριβο (αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι) ενώ εσύ έχεις... πολλά!!!!!!!!εμπορος το mitsu ειμαι
FaBl3D Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 καλησπέρα παιδιά. σήμερα τυχαία ανακάλυψα αυτή τη σελίδα. είμαι απο Μυτιλήνη. δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας συντοπίτης μου στο FORUM. πάντος με καθήλωσε. Γίαννης Γειά σου ρε Μυτιλήνη! Απο ποιά περιοχή? Έχω περάσει ανεπανάληπτα!!
JKESA Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 καλησπέρα παιδιά. σήμερα τυχαία ανακάλυψα αυτή τη σελίδα. είμαι απο Μυτιλήνη. δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας συντοπίτης μου στο FORUM. πάντος με καθήλωσε. Γίαννης Γειά σου ρε Μυτιλήνη! Απο ποιά περιοχή? Έχω περάσει ανεπανάληπτα!! ΑΠΟ ΠΑΜΦΙΛΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!!
mivec-czt Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Kαλησπερα φιλε απο Μυτιληνη!!! Εκανα δυο χρονια στον Πολυχνιτο,264 Μ.Κ.Τ.Ε. Εμενα στα Βατερα ηταν πολυ ωραια!!!
FaBl3D Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Αγ. παρασκευή, Βατερά, Μόλυβος, ΛάμπΜίλ (Λάμπου Μίλοι) με το αεροδιάδρομο να διασταυρώνεται με τον δρόμο, Γενί λιμάνι, Καλονή, Τσόνια... είναι μερικά απο τα μέρη-ονόματα που θυμάμαι. 2.100 κμ σε 3 εβδομάδες
JKESA Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑ ΠΑΜΦΙΛΑ!!!!! :twisted: ΕΧΑΣΕΣ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕΡΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
FaBl3D Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Εννοείται και Πάμφιλα Να μήν σου πώ ότι είχα μπει και μέσα στην μοναδική αντιπροσωπεία Mitsu να ρωτήσω παραπάνω πληροφορίες, όσο περίμενα το δικό μου απο Αθήνα... Ίσως να μιλήσαμε και μαζί!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.