Guest Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 Ελπίζω να είμαι ένας νέος κάτοχος czt και θα ήθελα να σας συγχαρώ για το site σας.
Guest Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 Καλωσηρθες! Αν θες μας λες απο που εισαι και τι χρωμα το πηρες! :wink:
balabush Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 Καλως όρισες. Σήμερα έχουμε συνάντηση στο παρκινγκ του beach voley στις 20:00. Εάν έχεις χρόνο και θέλεις μπορείς να περάσεις απο εκεί :wink:
Rossifumi Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 Kαλως ηρθες!Απο τι περιοχη εισαι?Τι χρωμα το κολτακι?Πες τιποτα... :wink:
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 Καλωσήρθες. Το έχεις παραγγείλει ή το σκέφτεσαι για να το πάρεις?
Guest Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 σας ευχαριστώ όλους. Θα το πάρω από γενάρη. Το έχω αποφασίσει έκανα αρκετά test drive και είναι το καλύτερο για τα γούστα μου. Ανθρακί λέω. Μαύρο είναι το αγαπημένο μου αλλά και αυτό που έχω μαύρο είναι και τραβάω μεγάλο ζόρι με θέματα καθαριότητας και γρατζουνιών.
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 ʼντε με το καλό να το πάρεις.Απο ποιά περιοχή είσαι?
ColtLover Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 ....Ανθρακί λέω..... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (Εχω το ιδιο)
Guest Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 Καλως ηρθες φιλε μου!!! ελπιζω να σε δουμε συντομα σε καμια απο τις επομενες συναντησεις μας!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.