martin Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Καλησπερα σε ολο το club.Ειμαι κατοχος ενος seat ibiza fr και ενεργο μελος στο ibizaclub.gr Mε την εγγραφη μου στο forum σας επιθυμο να ερθουμε σαν club πιο κοντα και γιατι οχι να δοκιμασουμε και τα αυτοκινητα μας να δουμε τι κανουμε μιας και το czt στεκετε επαξια στον ανταγωνισμο των μικρων τουρμπατων. Φιλικα Βασιλης (martin)
Guest Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Καλωσηρθες Βασιλη! Με χαρα δεχομαστε ακομα ενα μελλος απο αλλο club! Ειναι ωραιο τα club με αυτο το τροπο να ερχονται πιο κοντα και να συζητανε με τα καμαρια τους! Αλλες μαρκες,ιδιο παθος!
DurinVIII Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Καλώς τον τουρμπάτο φίλο!!!!!! Repect στα FR (και ακόμη πιο πολύ στα Cupra) που βελτιώνονται όσο δεν πάει!!!!!!!!!
Liou Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Καλώς τον. Σας διαβάζω πολύ συχνά μιας και είμαι πρώην κάτοχος IBIZA(S4). Μακάρι να έρθουμε πιο κοντά σαν club. :wink:
kostas x 69 Posted August 25, 2006 Report Posted August 25, 2006 to ibizaclub εχει σουπερ ατομα μεσα κ μαζι με το puntoclub κανουμε πολυ καλη παρεα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.