Gigi Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Στις 16-17 Σεπτεβριου πραγματοποιειται στην ευρυτερη περιοχη της Πατρας(Αχαια Κλαους)το πανευρωπαικο Ραλλυ ΕΚΟ.Προκειται για ασφαλτινο ραλλυ με πολυ καλες συμμετοχες απο ολη την Ευρωπη,και φυσικα πολυ θεαμα.Προτεινω λοιπον Κυριακατικη εκδρομουλα στα πολυ ομορφα βουνα της Αχαιας,με πολυ ωραιες διαδρομες μεσα στο δασος,εξαιρετικο θεαμα και στην συνεχεια βεβαιως το καθιερωμενο τσιμπουσι στα τοπικα ταβερνακια...
tomgeo Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Εγώ σε αυτό είμαι μέσα!!! :wink: Ελπίζω να μην πειράζει να έρθω με το Subaru να σας κάνω λίγο χαβαλέ στην διαδρομή.....
digilef Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Μμμμμμμμμμ..........καλό ακούγεται.....! Θα το σκεφτώ
Guest Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Eτσι να βλεπω να μαζευομαστε! Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μην εχω εξεταστικη αυτες τις μερες οποτε μαλλον μεσα και εγω!
borbos Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 οντως θα ειναι πολυ ωραια να ερθετε να δειτε τον αγωνα αλλα μετα τις εξελιξεις στους Ελληνικους αγωνες δεν ξερω αν θα εχει και τοσο θεαμα!!!
Geo_x Posted August 25, 2006 Report Posted August 25, 2006 Παιδια, δεν βλεπω ενδιαφερον και αγχωνομαι!!! :cry:
tomgeo Posted September 14, 2006 Report Posted September 14, 2006 Παιδιά, το Σάββατο το πρωί στις 7 στα διόδια Ελευσίνας θα έχω ραντεβού με καμιά 10άρια Subaru-EVO να πάμε στον αγώνα!!!Όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει!! Διαφορετικά μπορεί να με βρεί πάνω ότι ώρα θέλει!!! κιν.6977646674 Τα λέμε... :wink: :wink:
Gigi Posted September 14, 2006 Author Report Posted September 14, 2006 Παιδιά,το Σάββατο το πρωί στις 7 στα διόδια Ελευσίνας θα έχω ραντεβού με καμιά 10άρια Subaru-EVO να πάμε στον αγώνα!!!Όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει!! Διαφορετικά μπορεί να με βρεί πάνω ότι ώρα θέλει!!! κιν.6977646674 Τα λέμε... :wink: :wink: Tην Κυριακη?
tomgeo Posted September 14, 2006 Report Posted September 14, 2006 Δυστυχώς όχι την Κυριακή.... :oops: :oops: Βαφτίσια-Γαμισι@ κ.λ.π!!!!
Gigi Posted September 14, 2006 Author Report Posted September 14, 2006 Δυστυχώς όχι την Κυριακή.... :oops: :oops: Βαφτίσια-Γαμισι@ κ.λ.π!!!! Kαταλαβα,την βαφτισαμε....
tazio Posted September 14, 2006 Report Posted September 14, 2006 Αν θέλτε τη γνώμη μου μη πάτε. Λίγες συμμετοχές και όχι οι καλύτερες, άρα φτωχό θέαμα. Κρατήστε την εξόρμηση για κάποιο άλλο αγώνα που να αξίζει.
Gigi Posted September 14, 2006 Author Report Posted September 14, 2006 Αν θέλτε τη γνώμη μου μη πάτε. Λίγες συμμετοχές και όχι οι καλύτερες, άρα φτωχό θέαμα. Κρατήστε την εξόρμηση για κάποιο άλλο αγώνα που να αξίζει. Δεν κανονιζετε κανενα track-day εσεις οι παλιοι των 4ΤΡΟΧΩΝ ,γιατι αρχιζουν και σκουριαζουν τα δισκοφρενα?
borbos Posted September 14, 2006 Report Posted September 14, 2006 Αν θέλτε τη γνώμη μου μη πάτε. Λίγες συμμετοχές και όχι οι καλύτερες, άρα φτωχό θέαμα. Κρατήστε την εξόρμηση για κάποιο άλλο αγώνα που να αξίζει. Δεν κανονιζετε κανενα track-day εσεις οι παλιοι των 4ΤΡΟΧΩΝ ,γιατι αρχιζουν και σκουριαζουν τα δισκοφρενα? σωστος ο gigi,αλλα μην βιαστητε ωστε να ετοιμαστω κι εγω!!!! :wink: :wink: :wink: !!τελος του μηνα ειναι καλα πιστευω για ενα track day!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.