Tokyosrare Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 (edited) Καλησπέρα λέγομαι Χρήστος είμαι από χαλκιδα και έχω ενα 13αρι μετατροπή CZT 170 αλογάκια υπολογίζω έμαθα για την ομάδα από έναν φίλο στο ΦΒ Edited October 18, 2022 by Tokyosrare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή διαμονή Αν θέλεις αποδώσει η μαμά σκαστρα είναι μια χαρά. Αλλά να ξέρεις ότι με 30 και 50 ευρώ δεν πέρνεις καλή σκαστρα δηλ γνήσια αν δώσεις πάνω από 250 ευρώ κάτι θα κάνεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czTeo Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Καλώς ήρθες στην παρέα του coltclub.gr καλή διαμονή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokyosrare Posted October 24, 2022 Author Report Share Posted October 24, 2022 On 10/19/2022 at 7:05 AM, rallye28 said: Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή διαμονή Αν θέλεις αποδώσει η μαμά σκαστρα είναι μια χαρά. Αλλά να ξέρεις ότι με 30 και 50 ευρώ δεν πέρνεις καλή σκαστρα δηλ γνήσια αν δώσεις πάνω από 250 ευρώ κάτι θα κάνεις Ευχαριστώ πολύ για άλλες τέτοιες ερωτήσεις ! Που μπορώ να της γράφω γενικά για να ρωτάω για την Βελτιοποιηση η για κάποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου μου ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokyosrare Posted October 24, 2022 Author Report Share Posted October 24, 2022 Και επίσης άκουσα για κάτι στην ηλεκτροβαλβιδα που βγάζεις και έχει παραπάνω απόδοση το αμάξι είναι ασφαλές αυτό ? Και πια είναι η διαδικασία? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts