Giannis_M Posted November 18, 2021 Report Posted November 18, 2021 Γεια σε όλους! Είμαι ο Γιάννης από Χανιά και μόλις αγόρασα ένα colt 3θυρο, 1,3 του 2007. Είμαστε ακόμα σε φάση γνωριμίας με το αυτοκίνητο αλλά για την ώρα το απολαμβάνω αρκετά. Το forum το είδα πρώτη φορά σε φωτογραφίες ενός άλλου colt προς πώληση που είχε αυτοκόλλητο coltclub πάνω στο παράθυρο. Θέλω πολύ να δω όλες τις ενότητες και τα θέματα που έχετε αναπτύξει ήδη για να έχω μια καλύτερη εικόνα και να πάρω και ιδέες. Σας ευχαριστώ πολυ! Quote
rallye28 Posted November 19, 2021 Report Posted November 19, 2021 Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή διαμονή Quote
czTeo Posted November 22, 2021 Report Posted November 22, 2021 Καλός ήρθες στην παρέα του coltclub.gr και καλή διαμονή... Quote
Giannis_M Posted November 23, 2021 Author Report Posted November 23, 2021 Σας ευχαριστώ πολύ! Μια ερώτηση μόνο. Δεν έχω ακόμα πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του φορουμ. Συγκεκριμένα μου βγάζει το μήνυμα " Sorry, there is a problem You do not have permission to view this content. Error code: 1F176/3 " Έχω κάνει κάτι λάθος μήπως; Η ίσως έχω παραλείψει κάτι; Quote
rallye28 Posted November 24, 2021 Report Posted November 24, 2021 Όχι δεν έχεις κάνει κάτι λάθος μέσα στην μέρα θα είσαι ένταξη Quote
Giannis_M Posted November 26, 2021 Author Report Posted November 26, 2021 Μόλις το τσέκαρα! Όλα καλά... Ευχαριστώ πολύ! Quote
Recommended Posts