Axilleas Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 Καλησπέρα σας! Είμαι και εγώ νέος εδώ και επειδή ήρθε και η δική μου σειρά να πάρω το δικό μου αυτοκίνητο με ενθουσιάζει πολύ το colt Οι δικές μου προτιμήσεις είναι να είναι 1.3 και με την πιο "σπορ" πίσω όψη αν καταλάβατε. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν είναι εύκολο στο πιο μοντέλο πρέπει να επιλέξω τι άλλο πρέπει να προσέξω και γενικότερες συμβουλές (Μιλώντας πάντα για μεταχειρισμένο) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted May 25, 2021 Report Share Posted May 25, 2021 Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή διαμονή. Το 1.3 είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και από βλάβες δεν έχει κάτι σοβαρό εκτός από την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων που έχει κάποιο θέμα αλλά επισκευάζεται. Για την πίσω οψη που λες φαντάζομαι ότι εννοείς την αεροτομη μπορείς να βάλεις αν δεν έχει αν μπορείς ψάξε την έκδοση reload είναι το φουλ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleas Posted May 25, 2021 Author Report Share Posted May 25, 2021 Τι μοντέλο θα μου προτείνατε? Ποια χρονολογία? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 Αυτό είναι θέμα γούστου θα έλεγα ποιο σου αρέσει περισσότερο δεν έχουν θέματα για να σε προβληματίζει κάτι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleas Posted May 26, 2021 Author Report Share Posted May 26, 2021 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα το 1.5 το czt από καταναλωση σε φυσιολογικούς οδηγούς πως είναι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 Μέσα στην πόλη γύρο στα 8 και σε ταξίδι 6.5 στο περίπου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts