Billy95 Posted February 15, 2021 Report Share Posted February 15, 2021 (edited) Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω έχω colt το 1.3 του 2008 και επειδή είναι από Γερμανία έχει γερμανικό owners manual ξέρετε που μπορώ να βρω το ελληνικό η δεν παίζει κάτι τέτοιο αν είναι να παω να το μεταφράσω; Ευχαριστώ. Edited February 15, 2021 by Billy95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labrosstr Posted February 15, 2021 Report Share Posted February 15, 2021 58 minutes ago, Billy95 said: Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω έχω colt το 1.3 του 2008 και επειδή είναι από Γερμανία έχει γερμανικό owners manual ξέρετε που μπορώ να βρω το ελληνικό η δεν παίζει κάτι τέτοιο αν είναι να παω να το μεταφράσω; Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Εδώ στην επίσημη σελίδα της Mitsubishi μπορείς να βρεις το αγγλικό. Αν βρεις το ελλινικό, το θέλω και εγώ για το 2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy95 Posted February 15, 2021 Author Report Share Posted February 15, 2021 (edited) Αααα κατάλαβα νταξει αγγλικό αγγλικό τι να κανουμε. Παρεπιπτόντως είμαστε κοντά σε χρονολογία γιατί έχω το μοντέλο που βγήκε Δεκέμβρη του 08 😉😉😉 Ευχαριστώ αγορίνα!!! Edited February 15, 2021 by Billy95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labrosstr Posted February 18, 2021 Report Share Posted February 18, 2021 On 2/16/2021 at 12:19 AM, Billy95 said: Αααα κατάλαβα νταξει αγγλικό αγγλικό τι να κανουμε. Παρεπιπτόντως είμαστε κοντά σε χρονολογία γιατί έχω το μοντέλο που βγήκε Δεκέμβρη του 08 😉😉😉 Ευχαριστώ αγορίνα!!! Ίδια σειρά είναι τα colt μας χαχαχα Να σαι καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts