Grig200 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Καλησπέρα σε όλους, ειμαι ο Πάνος και δεν έχω Colt. Έχει όμως η κοπέλα μου του ‘07 1.3 3d look czt μαζί με πίσω άξονα/δισκόφρενα, και στο εγγύς μέλλον θα αποκτήσω και εγώ το δικο μου czt (όχι look ντε). θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις πληροφορίες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutal Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 (edited) Καλως ηρθες στο colt//club.gr. Σε παρακαλω να διαβασεις να σεβαστεις και να τηρησεις τους κανονες τους κλαμπ. Με το καλο να αποκτησεις και το δικο σου και με χαρας μας να ανταλλασουμε αποψεις. Οπως και θα δεις το φορουμ υπαρχει 15 χρονια οποτε ειναι μια καλη εγκυκλοπαιδια να σε βοηθησει σε πολλα. Edited April 28, 2020 by brutal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή διαμονή Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grig200 Posted April 28, 2020 Author Report Share Posted April 28, 2020 Προς το παρόν έχω ένα 207gt που με έχει ταράξει στις ζημιές και στα προβλήματα!! Έχοντας λοιπόν δει τα μέσα-έξω του colt το συμπάθησα πολύ μπορώ να πω! Ευχαριστώ παιδιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts