Ricko Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου ως νέο μέλος, έχω το εξής ερωτήματα ! θελω να αγοράσω ένα colt 3θυρο του 07 Τι να προσέξω όσο αφορά τα μηχανικά του; Ποιο είναι το πιο σύνηθες πρόβλημα που μπορεί να βγάλει; ( εξαρτάται και την κατάσταση εννοείται) και ποσα χιλιόμετρα να κοιτάζω μέχρι 4000€; Σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Καλώς ήρθες στο coltclub.gr. Το πρόβλημα που θα σου βγάλει ή το έχει βγάλει είδη είναι η οθόνη που έχει για το ράδιο και υπολογιστή ταξιδιού δεν είναι κάτι σοβαρό και επισκευάζεται. Τώρα για τα προβλήματα μόλις ενεργοποιεί ο λογαριασμός σου θα βρεις της απάντησής που ψάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricko Posted August 19, 2019 Author Report Share Posted August 19, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodor Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Καλως ηρθες στο club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutal Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 Wellcome colt//club.gr. Σε παρακαλω να διαβασεις να σεβαστεις και να τηρησεις τους κανονες του κλαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.