eldarakos Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα και από εμένα....παιδιά με ενδιαφέρει το cold czt έχω βρει ένα στα 230hp στο car από Πτολεμαΐδα. Είναι ασφαλές Η θα πάρουμε το μοτέρ στα χέρια;;;παρακαλώ θέλω πραγματικά τί βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Εδώ είναι η ενότητα νέα μέλη πρέπει να μας πεις 2 πράγματα για εσένα να σε καλωσορίσουμε και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Το μόνο που θα σου πω είναι να το πας σε έναν μηχανικό και λαμαρίνα για να το δείτε. Τώρα αν θα πάρεις στα χέρια και 150 να έχει αν είναι κακό συντηριμενο θα το πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodor Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 Καλως ηρθες στο club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutal Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Καλως ηρθες στην παρεα μας. Οπως σου ειπε και ο γιωργος πρεπει να διορθωσης το ποστ σου αλλιως θα διαγραφει. Παρακαλω να διαβασεις να σεβαστεις και να ακολουθησεις τους κανονες του κλαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldarakos Posted May 27, 2019 Author Report Share Posted May 27, 2019 Γεια σας παιδιά είμαι ο Γιώργος από Κοζάνη και καλός σάς βρήκα.....Είμαι καινούργιος στο φόρουμ θα τα μάθω σιγά σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.