byleok Posted December 25, 2018 Report Share Posted December 25, 2018 Καλησπέρα σε όλους σας! Χρόνια πολλά με πολλά, ασφαλή και όμορφα χιλιόμετρα. Δεν είμαι κάτοχος ακόμα κάποιου Colt όμως είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Τώρα οδηγώ ένα megane cab του 2001 αλλά και το peugeot 107 (της γυναίκας μου). Επίσης μια Vstrom 650 του 2006 φορτωμένη... πάνω από 100.000 χιλ. Έχω διανύσει σχεδόν μισό αιώνα ζωή! Ζω κάπου ήσυχα στην επαρχία και κύριο χόμπι -τρόπο ζωής θα το έλεγα- είναι τα ταξίδια και το ελεύθερο κάμπινγκ. Εύχομαι ότι επιθυμείτε για τον καινούριο χρόνο και με λίγη θέληση, υπομονή και επιμονή όλα πετυχαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallye28 Posted December 26, 2018 Report Share Posted December 26, 2018 Χρόνια πολλά φίλε και υγεία. Με το καλό να αποκτήσεις ένα colt ότι χρειάζεται υπάρχει στο φόρουμ. Καλώς ήρθες στο coltclub.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boundalas Posted December 29, 2018 Report Share Posted December 29, 2018 Καλώς ήρθες στο Colt//Club. gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutal Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 Καλως μας ηρθες. Καλη διαμονη στο colt//club.gr. Παρακαλω να διαβασεις και να σεβαστεις τους κανονες του κλαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.