ColtLover Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Ποιοι ειμαστε απο Β. Ελλαδα? Θεσσαλονικη-Καβαλα-Σερρες-Χαλκηδικη-Κοζανη-Καστορια......? :?: Και τι αμαξι εχετε? :wink: Quote
ColtLover Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 Εγω ειμαι απο Λαρισα, σας κανω? Γιατι οχι απλα δεν βλεπω και πολυ κηνητικοτητα απο Β.Ελλαδα-συναντησεις και μου κακοφαινεται καπως! Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη! Quote
DurinVIII Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Εγω ειμαι απο Λαρισα, σας κανω? Γιατι οχι απλα δεν βλεπω και πολυ κηνητικοτητα απο Β.Ελλαδα-συναντησεις και μου κακοφαινεται καπως! Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη! Μέχρι στιγμής είναι πολύ λίγα τα παιδιά από Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτό θέλουμε και την δική σας προσπάθεια για προσυλητισμό! Όπου βλέπετε ότι σας παίρνει (γιατί μερικοί ξινίζουν), ενημερώνετε τα Colt-άκια που βλέπετε για την ύπαρξη του club. Επίσης όσοι δεν έχετε αυτοκόλλητα ενημερώστε εμένα με πμ ή κάποιον moderator για να σας στείλει. Αν και νομίζω ότι μας τελείωσαν (πάλι) θα τυπώσουμε σύντομα. Quote
Liou Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Είχα δει πολλά colt στη Θεσσαλονίκη πριν καμιά δεκαριά μέρες που ήμουν εκεί. Ένα βράδυ στην Κρήνη είχα δει 3-4 . Που είναι ολοι αυτοί ρε παιδια? Quote
ColtLover Posted July 24, 2006 Author Report Posted July 24, 2006 Είχα δει πολλά colt στη Θεσσαλονίκη πριν καμιά δεκαριά μέρες που ήμουν εκεί. Ένα βράδυ στην Κρήνη είχα δει 3-4 . Που είναι ολοι αυτοί ρε παιδια? Υποθέτω οτι δεν γνωριζουνε για το coltclub!Οταν με το καλο παρω τα αυτοκολλητα απο τον DURINVIII θα αρχισω διαφημιστικη εκτσρατεια (ΟΧΙ για Δημαρχος ) Quote
HeWhoJumps Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Απο βορειο ελλαδα, ειμαι και γω. Κοζανη - Θεσσαλονικη - Ξανθη. Θα με βρεις παντου. Χθες ημουν Σερρες και μετα το απογευμα Θεσ/νικη. Πετυχα κοκκινο CZ3 στο φαναρι ακριβως διπλα μου και του ειπα για το club... γενικα εχω πει σε πολλους αλλα δεν βλεπω να μπαινει κανεις. Αρα μάλλον έχουν προβλημα τα ελληνικα μου ή ειναι κομπλεξικοι ολοι με τα cz3 (κι""ομως! εδω και 6 μηνες δεν πετυχα ΠΟΤΕ CZT στο δρομο) και νομιζουν οτι το club ειναι μονο για τα τουρμπακια ενα πραμα... :? Quote
ColtLover Posted July 24, 2006 Author Report Posted July 24, 2006 Απο βορειο ελλαδα, ειμαι και γω. Κοζανη - Θεσσαλονικη - Ξανθη. Θα με βρεις παντου. Χθες ημουν Σερρες και μετα το απογευμα Θεσ/νικη. Πετυχα κοκκινο CZ3 στο φαναρι ακριβως διπλα μου και του ειπα για το club... γενικα εχω πει σε πολλους αλλα δεν βλεπω να μπαινει κανεις. Αρα μάλλον έχουν προβλημα τα ελληνικα μου ή ειναι κομπλεξικοι ολοι με τα cz3 (κι""ομως! εδω και 6 μηνες δεν πετυχα ΠΟΤΕ CZT στο δρομο) και νομιζουν οτι το club ειναι μονο για τα τουρμπακια ενα πραμα... :? Αν οχι την Παρασκευη, απο Δευτερα θα πετυχενεις και εμενα CZT μολυβι! Υ.Γ. Μηπως πετυχαινεις πιτσιρικια που νομιζουν οτι το club ειναι προιον Goodys :?: (πλακα κανω ετσι;! ) Μαλον θελει πολυ προσπαθεια....! Quote
HeWhoJumps Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Παντως αν τυχει και ξαναερθω Θεσ/νικη (που θα ξανατυχει! ) θα σας ενημερωσω νωριτερα για να πεχτει σκηνικο με φιλικα ανοιγματα και καφεδακι! Το πιστευεις οτι δεν εχω ανοιξει ποτε με CZT ?????? Πραγματικα το εχω παραπονο!... Με CZ3 δεν ανοιγω βεβαια, γιατι ειναι πολυ μοβορικα και μας πατανε! πλακα κανω και γω... :wink: Quote
ColtLover Posted July 26, 2006 Author Report Posted July 26, 2006 Με χαρα να γνωρισω ενα μελος απο κοντα να μου εξηγησει καποια πραγματα οπως ποσο κανει 1+1 2+1 κλπ Quote
HeWhoJumps Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Με χαρα να γνωρισω ενα μελος απο κοντα να μου εξηγησει καποια πραγματα οπως ποσο κανει 1+1 2+1 κλπ Τετοια πραματα κολλητε μην ρωτας... Δεν ξερω ουτε εγω! Quote
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Ποιοι ειστε απο Β.Ελλαδα; Θεσσαλονικη-Καβαλα-Σερρες-Χαλκηδικη-Κοζανη-Καστορια......; :?: Και τι αμαξι εχετε; :wink: Κι εγώ απο Θεσσαλονίκη-Πυλαία με COLT 1.3 του ""98 μπλέ :wink: Quote
StanVet Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Παίδες και εγώ παίζω Θεσ/νίκη από σήμερα μετά τις διακοπές στην μαμά πατρίδα Φλώρινα..ξανά στα ζόρια με τα διάβασματα..Κάτι πρέπει να κάνουμε με την "προώθηση" του club σε θεσ/νίκη & βόρεια Ελλάδα γενικότερα γιατί πολλά Coltακια βλέπω αλλά λίγα σηματάκια. Α! Ξέχασα: Colt steel grey 1.3 Invite Quote
ColtLover Posted August 13, 2006 Author Report Posted August 13, 2006 Καλως το παιδι!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα colt στο ιδιο χρωμα με το δικο μου Quote
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Παίδες και εγώ παίζω Θεσ/νίκη από σήμερα μετά τις διακοπές στην μαμά πατρίδα Φλώρινα..ξανά στα ζόρια με τα διάβασματα..Κάτι πρέπει να κάνουμε με την "προώθηση" του club σε θεσ/νίκη & βόρεια Ελλάδα γενικότερα γιατί πολλά Coltακια βλέπω αλλά λίγα σηματάκια. Α! Ξέχασα: Colt steel grey 1.3 InviteΚαλωσήρθες στην τρελοπαρέα μας.Όσο για την προώθηση του club έχουμε βγεί όλοι στο κυνήγι .Θα σου τα εξηγήσω όλα μόλις βρεθούμε :wink: . Quote
BiLLaKoS Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 Και γω απο Σαλονικα με colt 1,3 του 98 ασημι!! Λιγο αργοπορημενα απαντησα αλλα τι να κανουμε!! Καλλιο αργα παρα ποτε!!! Quote
KOSTAS X Posted August 29, 2006 Report Posted August 29, 2006 KAI ΓΩ ΑΠΟ ΒΟΡΑ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 40ΚΜ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΑΤΕΥΕΝΩ ΣΧΕΔΩΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΡΙΝΗ-RACA Quote
StanVet Posted August 29, 2006 Report Posted August 29, 2006 KAI ΓΩ ΑΠΟ ΒΟΡΑ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 40ΚΜ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΑΤΕΥΕΝΩ ΣΧΕΔΩΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΡΙΝΗ-RACA Φίλε μου Κώστα, είπες την μαγική λέξη : RACA!!! Φέτος ήπια αμέτρητους παγωμένους καφέδες εκεί και για την επόμενη συνάντηση θα προτείνω να βρεθούμε εκεί..Α! Καλώς ήρθες στο Club και καλή αναμονή για το CZT σου. Quote
KOSTAS X Posted August 29, 2006 Report Posted August 29, 2006 thanks Stan ανοιπομονω να σας γνορισω.οποτε ππατε raca σφιρα Quote
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 Είναι κι άλλοι απο Βόρεια Ελλάδα και δέν έχουν ποστάρει ακόμα Πού είστε ρε παιδιά, κρύβεστε απο κανένα :?: Για να μπαίνετε στη λίστα όλοι σιγά, σιγά. Quote
BiLLaKoS Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 Με το καλο να το παρεις φιλε και καλα χιλιομετρα!! Quote
ionathan79 Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 HOLA!! Πλαγιαρι Θεσνικης, cz3 1.3 illusion blue, με αεροτομη czt και προβολεις ομιχλεις.Εχω περιπου 2000km και ετοιμαζομαι να το 200αρισω μια απ""αυτες τις μερες στην κομοτηνη... Quote
ColtLover Posted September 9, 2006 Author Report Posted September 9, 2006 Με το καλο να το 200σαρισεις μα προσεχε τα στρουμφακια γιατι εχουν βγαλει αφρους & δαγκωνουνε τα ΠΑΝΤΑ! Quote
Coltmaniac Posted September 9, 2006 Report Posted September 9, 2006 Και εγω απο Βορεια Ελλαδα συγκεκριμενα απο Βεροια.Αντε,μεγαλωνει η παρεα βλεπω. Quote
Recommended Posts