Starletman Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 ΓΓ₯ΓÑóÑò ΓͺÑé Ñðï Γ¬ΓΓΓ‘, Γé÷Γëçò óôï ΓΌΓïìÑ ΓͺÑé ôñΓ₯ëüò Γ¬Γ₯ éÑðùΓΓ©ΓͺΓ Γ΄Γ₯ñÑôΓΓͺéÑ(ΓͺáñΓΓΉΓ² ìéΓͺΓ±Γ). ΓΓôï÷ïò Γ₯ΓΓΌΓ² Toyota Starlet Turbo(ãéÑ ôçà éóôïñΓΓ‘ Glanza ôï ìïΓΓ΄Γëï), Γ₯ý÷ïìÑé ôÑ ΓͺÑëýôΓ₯Γ±Γ‘ ãéÑ ôï ΓͺÑéΓïýñãéï ìÑãÑæà ΓͺÑé Γ°ΓΓôÑ Γ₯ΓΓΉΓ¬ΓΓΓ―Γ©, ãéÑ Γ¬ΓΓΓ‘ üëÑ ôÑ âüñïáì ãéÑ ôÑ ΓÑðùΓΓ©ΓͺΓ Γ΄ΓñÑôÑ Γ₯ΓΓÑé ÷üìðá ΓͺÑé ðéóôΓ₯Γ½ΓΉ ðùò üëïé èÑ óáìâùΓΓΓ³Γ₯Γ΄Γ₯ üôé Γ°ΓΓôÑ áðΓñ÷ïáà ðΓ₯ñéèþñéÑ Γ₯Γ
Guest Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Καλως σε βρηκαμε! Καλα εκανες να συμμετασχεις ενεργα σε ενα club παρολο που δεν αφορα το δικο σου αυτοκινητο! Για τους ιαπωνεζους μας ισχυει το η ισχυς εν τη ενωσει!
Starletman Posted July 12, 2006 Author Report Posted July 12, 2006 Γείασας και πάλι παίδες. G47 θα έλεγα ότι πολλά πράγματα εκτός απο ECU κάνουν και στα 2 αυτοκίνητα. Ας μην ξεχνάμε πως το colt(το παλιό αλλά και το καινούργιο) σίγουρα έχουνε πάρει αρκετά στοιχεία απο Starlet στα μηχανικά(μην ξεχναμε οτι turbo starlet βγαίνουν απο το ""88 και πιστέψτε με τα blueprints του προηγούμενο mivec colt στα μηχανικά μέρη μοίαζει πολύ με ενός stlarlet του ""90(Starlet GT edition), λογικά στο σημερινό colt ο μεταβλητός χρονισμός θα έχει προστεθεί και αυτό περισσότερο για λόγους καλύτερης οικονομίας καυσίμου και κατά 2ον για λόγους καλύτερης καύσης πιστεύω.
DurinVIII Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Καλώς ήρθες και από εμένα. Για πες, τι έχεις πειράξει στο Starlet σου;
Starletman Posted July 12, 2006 Author Report Posted July 12, 2006 Εδώ είναι τόπικ welcoming και όχι βελτιώσεων! Βασικά το έχω 4 χρόνια με το ""καλό"" το μοτερ πάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος(βέβαια αναλόγως και τι πόδι έχεις έτσι,ειδικά στα υπερτροφοδοτούμενα παίζει ρόλο για την αξιοπιστία),δεν έχω κάνει πολλά πράγματα λόγω του ότι δεν έπαιζε δουλεία οπότε και τα extra λεφτά δίσκολα έρχονται. Τον τελευταίο 1 χρόνο βασικά δίνω λεφτα σε περιφεριακά για πλαίσιο, ε και παλεύω να μαζέψω κάποια extra χρήματα να δω τι μπορω να κάνω,οι επιλογές είναι πολλές ευτιχώς και το συγκεκριμένο μοτερ πολύ βελτιώσιμο,μέχρι στιγμής ένα Apexi και λίγο παραπάνω πίεση.
Rossifumi Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Καλως ηρθες!Το starletaki ειναι ενα πολυ αξιοπιστο τουρμπακι...και το glanza ειδικα ειναι πολυ ομορφο και με λιγα λεφτακια γινεται πραγματικα "φονιας"! Ειναι μια πολυ καλη επιλογη :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.