Stauros_87 Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Καλησπέρα και απο μένα επιτέλους έγινα κάτοχος ενός Czt κόκκινου το παλικάρι μου είπε απο είναι πρώτο στάδιο το αμάξι το έχω περίπου μια βδομάδα και πολλές φορές με πετάει το save mode όπως το λέτε εδώ μέσαΑ και ξέχασα να πω σε κάποιες στροφές στην μηχανή κάπου κολαει αλλά μετά τα δίνει όλα αυτό που μίλησα με κάποιον μηχανικό μου είπε ότι μπορεί να είναι η χαρτογράφηση του προγράμματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbos Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Kαλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! για να σε πεταει σε safe mode κατι δεν παει καλα!κατι διαβαζει λαθος ο εγκεφαλος βασικα κ το κανει αυτο!αν θες πες μας λιγα λογια τι φοραει το αμαξι σου! επισης αυτο που λες οτι κολαει κ μετα δινει,μηπως μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?αυτο μπορει να ειναι απο χιλια πραγματα κ οχι απο προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.