Basilhscolt Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αμάξι έως 1300 κυβικά, 4000-5000 euro max... Η χρήση αυτοκινητου δεν θα είναι καθημερινή, βόλτες εντός πόλεως αλλα και ταξιδάκια καμια φορα (αθηνα-ιωάννινα).. Η αλήθεια είναι ότι έχω ερωτευτεί ένα Colt που είδα σε μια αγγελία, είμαι σχεδόν έτοιμος να προβώ στην αγορά του, αλλα σκέφτηκα πως καλο θα ήταν να πάρω και τι γνώμη σας μιας που είστε είδη κάτοχοι και ξέρετε πολύ καλύτερα.. Στα δυο αμάξια που με ενδιάφεραν πιο πολύ ήταν το Colt και το suzuki swift..Θα ήθελα για αρχή να μου πείτε την γνώμη σας, στη συνεχεια αν και ποσο έχετε μείνει ικανοποιημένη από το colt, και αν τα service- ανταλλακτικά είναι σε κανονικά επίπεδα τιμής διότι κάπου έχει πάρει το μάτι m ότι μονο ο σαρακάκης φερνή και ότι τα χτυπάει αρκετά.. Όλες οι άποψης δεκτες και συμβουλές.Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adreas Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbos Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Kαλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilhscolt Posted September 12, 2015 Author Report Share Posted September 12, 2015 ευχαριστώ παιδιά, δώστε μου και τα φώτα σας όμως πείτε μου την εμπειρία σας με το colt, και την συμβουλή σας, να το πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbos Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Να το παρεις ,ειναι ενα αμαξι αξιοπιστο χωρις προβληματα.η μαμα αναρτηση ειναι για πεταμα αλλα οκ αυτο διορθωνεται. Πριν το παρεις να πας για ελεγχο σε ενα μαγαζι που ξερει απο κολτ ωστε να το δουν κ να σου πουν τι χρειαζεται κτλ. Εαν εχεις βρει καποιο σε καποια αγγελια μπορεις να την βαλεις εδω να το δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Καλως ηρθες φιλος .Δεν σπανε δεν χαλανε ..Αλλα κ τα suzukακια ειναι της ιδιας συνομοταξιας ,με την μονη διαφορα οτι στριβουν καλυτερα ,(εκτος αν αλλαξεις αναρτηση σε colt,oποτε το αντισταθμιζεις καπως) αλλα δεν πανε τοσο γρηογρα οσο τα colt ..τα colt βεβαια εχουν πολλα χρονια εγγυηση 6-10 (πχ το δικο μου εχει 10 χρονια) με οτι αυτο συνεπαγεται ,ενω τα swift 2..κ επισης η suzuki γδερνει πιο πολυ απο οτι ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ στα service Αν σκεφτεσαι να παρεις 5πορτο ,εγω προσωπικα θα επαιρνα swift ,καθαρα λογω εξωτερικης εμαφανισης -Αν θες 3πορτο με κλειστα ματια colt Ελπιζω να σε βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilhscolt Posted September 14, 2015 Author Report Share Posted September 14, 2015 ευχαριστώ πολύ παιδιά, σήμερα έκλεισα ραντεβού να το κοιτάξουμε σε μια αντιπροσωπεία εγκέφαλο και από κάτω το αμάξι και αν είναι ok θα το αγοράσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilhscolt Posted September 16, 2015 Author Report Share Posted September 16, 2015 Pedia simera phra to colt, twra eimai coltakias Καλως ηρθες φιλος .Δεν σπανε δεν χαλανε ..Αλλα κ τα suzukακια ειναι της ιδιας συνομοταξιας ,με την μονη διαφορα οτι στριβουν καλυτερα ,(εκτος αν αλλαξεις αναρτηση σε colt,oποτε το αντισταθμιζεις καπως) αλλα δεν πανε τοσο γρηογρα οσο τα colt ..τα colt βεβαια εχουν πολλα χρονια εγγυηση 6-10 (πχ το δικο μου εχει 10 χρονια) με οτι αυτο συνεπαγεται ,ενω τα swift 2..κ επισης η suzuki γδερνει πιο πολυ απο οτι ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ στα service Αν σκεφτεσαι να παρεις 5πορτο ,εγω προσωπικα θα επαιρνα swift ,καθαρα λογω εξωτερικης εμαφανισης -Αν θες 3πορτο με κλειστα ματια colt Ελπιζω να σε βοηθησα Να το παρεις ,ειναι ενα αμαξι αξιοπιστο χωρις προβληματα.η μαμα αναρτηση ειναι για πεταμα αλλα οκ αυτο διορθωνεται.Πριν το παρεις να πας για ελεγχο σε ενα μαγαζι που ξερει απο κολτ ωστε να το δουν κ να σου πουν τι χρειαζεται κτλ.Εαν εχεις βρει καποιο σε καποια αγγελια μπορεις να την βαλεις εδω να το δουμε Euxaristw gia ti vohthia Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbos Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 γραφουμε ΜΟΝΟ Ελληνικα. καλοριζικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodor Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Καλως ηρθες στο club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minaspit7 Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Καλώς ήρθες στο κλαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
3mitsu Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 welcome to the club Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.