ΘΑΝΑΣΗΣ1980 Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Καλησπερα σε ολους κ καλως σας βρηκα.Εδω και ενα χρονο μου παρουσιαζει το παραπανω προβλημα και δεν μπορω να βρω τι ειναι.Πηγα στην αντιπροσωπεια να το ελεγξουν αλλα δεν βρηκαν κατι.Δεν εχει βγαλει καποια ενδειξη και ουτε ο εγκεφαλος εδειξε κατι.Δεν νομιζω να ειναι απο βενζινη,γιατι μου το κανει εδω και 4 μηνες που βαζω μονο 100ρα.Το κανει σε ολες τις σχεσεις στις ιδιες στροφες με πιο εντονα φυσικα στην 1η-2η-3η.Γνωριζει καποιος κατι;Μου την εχει δωσει λιγο γιατι σαν να εχει κοψει και την επιδοση του κινητηρα γενικα..ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbos Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Kαλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! θαναση οπως βλεπεις εδω ειναι η ενοτητα με τα νεα μελη οχι η ενοτητα των προβληματων!πλεον εχεις προσβαση σε ολες τις ενοτητες. μετεφερα το ιδιο σου ποστ στα προβληματα ωστε να γινει εκει η κουβεντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adreas Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Kαλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΑΝΑΣΗΣ1980 Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Καλώς ήρθες ευχαριστω,καλως σας βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIAMANTIS Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 welcome!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narmel Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Welcome to the club!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.