Jump to content

Παλαιός (σχετικά) Forumίτης-Νέος κάτοχος Colt-Crash Test


Recommended Posts

Εδώ και μερικούς μήνες είμαι μέλος του ColtClub προσπαθώντας να συγκεντρώσω τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για τα Coltάκια, μια που το προηγούμενο μου αυτοκίνητο σχεδόν κάηκε (η μηχανή του εννοώ).

 

Μετά λοιπόν από εξάντληση όλων των θεμάτων στο forum καθώς και δυο test drive κατέληξα στο κουκλί CZ3 και ξεκίνησα την παραγγελία που καθυστέρησε αρκετά λόγω της αγοράς μέσω Leasing (Thanks για τις πληροφορίες ANATOLIKOS).

 

Και επιτέλους την Παρασκευή και ώρα 6μμ παρέλαβα το νέο μου αυτοκινητάκι σε Steel Gray έκδοση Invite 1.3. (και πάλι ευχαριστώ όλους για την βοήθειά τους στην απόφαση μεταξύ Inform Vs Invite). Τρελαμένος από την ΧΑΡΑ μου έκανα την πρώτη βολτίτσα στην Αθήνα και συγχρόνως πήρα και εισιτήρια να φύγω για τριημεράκι στο νησί (εξου και Islander) να δουν και το αυτοκίνητο οι δικοί μου που το είχαν άχτι που κυκλοφορούσα με το παλιό εδώ και τόσα χρόνια.

 

Ενθουσιασμένοι όλοι με την εμφάνιση, τις επιδόσεις, το κράτημα, τα φρένα και γενικότερα με το αυτοκίνητο, πέρασε το Σάββατο, ήρθε η Κυριακή και είχα ήδη 350Km στο κοντέρ!!

 

Κυριακή μεσημεράκι λέω να πάω και για ένα μπάνιο μια που η θάλασσα ήταν απίστευτη! Εντός πόλης λοιπόν και πηγαίνοντας χαλαρά με δευτέρα μέσα σε στενό σχετικά δρόμο πιάνει η άκρη του ματιού μου μαύρο όγκο να κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος μου εκ αριστερών με προέλευση μικρού στενού στο οποίο υπάρχει πινακίδα STOP.

 

Ο ελιγμός μου ήταν πολύ περιορισμένος από τα διάφορα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά του δρόμου και το αποτέλεσμα ήταν το εξής:

 

Μαύρο παλιό Suzuki Vitara Cabrio με χοντρούς πλαστικούς προφυλακτήρες και σιδερένια μάσκα τύπου Camel Trophy κυριολεκτικά σταματάει πάνω στην πόρτα του οδηγού του CZ3 (εμένα δηλαδή με τα γουρλωμένα μάτια)!!!

 

Έντρομος και οργισμένος αφού συνειδητοποίησα πως δεν είχα πάθει κάτι γυρίζω το βλέμμα (αυτό το ίδιο με τα γουρλωμένα μάτια να πετάνε φωτιές κάτι από X-MEN) προς τα αριστερά και το κατευθύνω προς τον οδηγό του Vitara. Εκεί βλέπω μια έντρομη κοπέλα να τρέμει και να κουνάει τα χέρια της φωνάζοντας ΣΥΓΝΩΜΗ!!. Ειλικρινά εάν ήταν άντρας (και να με συγχωρούν όλες οι γυναίκες οδηγοί που μπορεί να τους ακουστεί σαν διάκριση αλλά .. είναι) θα ήταν ακόμα ξαπλωμένος

 

Παρά του ότι κράτησα την ψυχραιμία μου (κακώς?) το αποτέλεσμα ήταν η πόρτα του οδηγού να τσαλακωθεί σαν πεταμένη εφημερίδα!!! Από ότι είπε η «οδηγός» είχε σταματήσει κανονικά στο STOP αλλά ξεκινώντας δεν με είδε να έρχομαι!!! Σταμάτησε απλά πάνω στο άμοιρο Coltάκι δυο μόλις ημερών ένα αυτοκίνητο γύρω στον 1.3+ tn!!!!!!!

 

Κάλεσα την τροχαία, έγινε καταγραφή του συμβάντος, ας τα βρουν μεταξύ τους οι ασφαλιστικές. Ευτυχώς που έχω μικτή οπότε θα ξεκινήσει αμέσως η επισκευή άσχετα με το ποιος φταίει

 

Τυχερός μέσα στην ατυχία μου από ότι φαίνεται έχει χτυπηθεί όλη αλλά μόνο η πόρτα και έτσι ελπίζω πως δεν θα έχω προβλήματα με στραβωμένο σασί κτλ. που θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα την συμπεριφορά του αυτοκινήτου

 

Έκανα λοιπόν και Crash Test μέσα στις πρώτες ημέρες!!! Σημειωτέων ότι πέρα από την ηρωνία της στιγμής έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο τεστ μια που στο εσωτερικό της καμπίνας δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα!

 

ΟΥΦ!!!! Τα είπα και ξεθύμανα!!!!

 

Επέστρεψα σήμερα τα ξημερώματα Αθήνα και ελπίζω σύντομα να προχωρήσει και η επισκευή αντικατάσταση της πόρτας.

 

Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή και να πάρω και ένα σηματάκι του Club!

 

Ως τότε πάντως, θα με γνωρίζετε από την τσαλακωμένη πόρτα και το χαζό χαμόγελο ενός οδηγού Colt!!!

 

 

:shock: :arrow: :twisted: :arrow: :x :arrow: :( :arrow: :roll: :arrow: :)

Link to comment
Share on other sites

Τα είπες όλα............. :lol:

 

Ας είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που πληγώθηκε το coltάκι σου!

 

Διάβασε το forum για να σου περάσει λίγο η στεναχώρια :roll:

Link to comment
Share on other sites

Παλι καλα που δεν ηταν τιποτα το σοβαρο!

φτιαχνονται ευκολα αυτα!

Καλοριζικο και να χαιρεσαι το coltακι!

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου ενα πραγμα θα σου πω.μεχρι πριν απο ενα μηνα ειχα ενα yaris 1.3 ενος χρονου.πανω που το εφτιαξα λιγο ομορφα (ζαντες λαστιχα φιμε ηχο κ.α...) μετα απο μια βδομαδα τρακαρα στην αθηνων λαμιας με 180+.το αυτοκινητο σχεδον διαλυθηκε..και τα εξτρα που μολις του ειχα βαλει φυσικα.14.000 ευρω ζημια...και εγω δεν επαθα τιποτα!!!!!! συμπερασματα. α)ευτυχως που φοραγα ζωνη β)ευτυχως που φοραγα ζωνη γ)ευτυχως που φοραγα ζωνη δ)οταν νυσταζεις κανε στην ακρη και ξεκουρασου 10 λεπτα....τα υπολοιπα απλα δεν εχουν σημασια....σιδερα ειναι και ετσι θα παραμεινουν..οποτε don""t worry.μικρο το κακο με την πορτα..

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθες Islander..Περαστικά κ ευτυχώς που δεν χτύπησες..

Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο ""μενα! Δυστυχως μου πηρες την πρωτια, εμενα μου το χτυπησαν 4 μερες αφου το παρελαβα! Υπομονη, μολις φτιαχτει θα ειναι ετοιμο και παλι για πολλα και γρηρορα χιλιομετρα.

Link to comment
Share on other sites

καλοριζικο και καλο ταξιδο και νεο σου κτηνο αρχοντα!!! Ελπιζω να σε δουμε συντομα σε καποια συνατηση και να το εχεις φτιαγμενο στην πενα και καλογυαλισμενο!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...