Jump to content

ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΕΑ.


Recommended Posts

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ CZT ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ EAGLE F1 , ΑΛΛΑ SPORTCONTACT CONTINENTAL ) ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 35.000 ΚΜ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΓΟΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗ.

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες στο club.

Σου εχω και μια ερωτηση. Τα λαστιχα σου ποσο θορυβο κανουν οταν κινεισαι αργα, γρηγορα κτλ???? Τα F1 πιστευω κανουν αρκετο θορυβο λογω του πελματος με σχημα v.

Link to comment
Share on other sites

ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΗΜΑ V ΟΠΩΣ ΤΑ F1 ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΛΟΓΩ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ , ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ AQUAPLANNING, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η MITSUBISHI ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ( ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟ ) ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ CONTINENTAL ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MERCEDES BENZ-SMART ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟΥ. ΟΝΤΩΣ ΤΑ SPORTCONTACT ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 8,9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 8,2 ΤΩΜ F1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΑ CONTI ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΚΥΛΙΣΗ , ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

Link to comment
Share on other sites

Καλωσηρθες και καλοριζικο!

Αν μπορεις να γραφεις με μικρα,τα κεφαλαια χρησιμοποιησε τα για να φωναζεις! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες evoman....

 

Εγω με τα continental στο CZ3 δεν βλεπω να περναω τα 16000 (Στα 10000 εκανα τραμπα....)

 

Τα γουστα,τα βιτσια και τα... βρουμ πληρωνονται... :( Αλλα Χαλαλι...

 

Αντε WELCOME

Link to comment
Share on other sites

Με cz3 δηλαδη με το czt στα 5000 παω για αλλαγη? το κυνηγασ αρκετα , αλλα ο ιαπωνασ παντα θα ειναι σε φορμα........ ειμαι 37 και ξερω απο japan cars, καλη επιλογη και η δικια σου στην κατηγορια του το cz3 βγαινει το πιο ολοκληρωμενο ( super autocar τευχοσ νοεμβριου 2005) και μακραν το γρηγοροτερο, αντε καλα γκαζια

Link to comment
Share on other sites

αρα δεν μου τα ειπαν και τοσο καλα στον σαρακακη περι ελαστικων. μια και εισαι απο μοσχατο οτι χρειαστειs ( και για ολουs εσαs παιδεs ) ελαστικα-ζαντεs-αναρτησειs-φρενα και γενικα στησιμο ( autopolis ) χρυσοστομου σμυρνηs πριν την γεφυρα του μοσχατου.

Link to comment
Share on other sites

κατσε γιατι ειχαμε και την μπαλλα πριν λιγο , λοιπον οτι χρειαστειs-τε ενα πμ πριν και η τιμη σιγουρα θα ειναι super. ειναι πολυ φιλοs ο νικοs που εχει το καταστημα και λογω τηs δουλειαs μου ειμαι στο μοσχατο απο το 90, εχουμε αναπτυξει πολυ το θεμα auto-wheels-suspension.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...