ThE_CxMaN Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 καλημέρα παιδιά, λέγομαι βασίλης μένω παγκράτι και εδώ και 2 εβδομάδες σίζω μα τo cz3 μου! 1.3 invite με αεροτομή του czt. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και κάθε μέρα που περνάει μου αρέσει όλο και περισσότερο! τo μονο που με χαλάει είναι τo ηχοσύστημα αλλα αυτά σε λίγο καιρό θα αλλαχτεί οπωσδήποτε! Χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας. Με εκτίμηση Βασίλης
DurinVIII Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Καλώς ήρθες φίλε στην τρελο-παρέα μας και καλά χιλιόμετρα! Ένα είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς το Colt-άκι σου! Σε περιμένουμε σε κάποια συνάντηση μας για να τα πούμε και από κοντά.
borbos Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!απο που εμαθες για το club?
ThE_CxMaN Posted June 21, 2006 Author Report Posted June 21, 2006 έμαθα για τo club τελείως τυχαία από ένα γνωστό ελληνικό forum που ασχολείται κριός με κινητά! Χάρηκα αφάνταστα που τo βρήκα μιας και ήθελα να μάθω πολλά για αυτό τo αμάξι...... Κανεις από παγκράτι? κάτι off-topic βγαίνουνε εύκολα τα γράμματα πίσω στο αμάξι? COLT CZ3 και σήμα σαρακάκη? εάν τα βγάλω πεζή τίποτα με την έγκυση?
ThE_CxMaN Posted June 21, 2006 Author Report Posted June 21, 2006 borbos, απ ότι κατάλαβα στα διαφορα topic ίαση στο "ΠΑΠΡΑΣ" θηβών, χαιρετίσματα στον νίκο, τον σύμβουλο πωλήσεων, μιας και τo αμάξι αυτός μου τo πούλησε! θα σας επισκεφτώ στο συνεργείο σε περίπου 600 km για τα πρώτα λάδια 1500 km! ελπίζω να τα πούμε εκεί
DurinVIII Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 κάτι off-topicβγαίνουνε εύκολα τα γράμματα πίσω στο αμάξι? COLT CZ3 και σήμα σαρακάκη? εάν τα βγάλω πεζή τίποτα με την έγκυση? Υπάρχει ένα θέμα ανοικτό που σχετίζεται με την ερώτηση σου: http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php...%F3%EF%F5%DC%F1 Δημοσίευσε εκεί τις απορίες σου...........(προσπαθούμε να είμαστε αυστηροί με τα off-topic!)
Guest Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Καλωσηρθες και απο μενα mate! :wink: τι χρωματακι ειναι? τελευταια εχουμε πληθυνει τα cz3 στο club!
ThE_CxMaN Posted June 21, 2006 Author Report Posted June 21, 2006 είναι μαύρο τω χρωματάκι του, απότα "ορεορερα" maura!!!!
borbos Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 borbos, απ ότι κατάλαβα στα διαφορα topic ίαση στο "ΠΑΠΡΑΣ" θηβών, χαιρετίσματα στον νίκο, τον σύμβουλο πωλήσεων, μιας και τo αμάξι αυτός μου τo πούλησε!θα σας επισκεφτώ στο συνεργείο σε περίπου 600 km για τα πρώτα λάδια 1500 km! ελπίζω να τα πούμε εκεί ok Θα του τα πω!!θα τα πουμε απο κοντα πιστευω!!!
Guest Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Αιντε κι αλλος στην παρεα!!! Αυξανεστε και πλυθηνεστε τα 3αρια, ολοι οι καλοι χωρανε Καλοταξιδος φιλε, welcome 2 the club
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.