911colt Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 Παρακαλώ να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό μου. Ευχαριστώ!
borbos Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 πες μας δυο λογια για σενα και το αμαξι σου για να ενεργοποιηθεις!
911colt Posted October 10, 2014 Author Report Posted October 10, 2014 Είμαι spammer και όταν έχω ρεπό οδηγώ ένα Ralliart.
borbos Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! οποτε εχεις χρονο κανε και εσυ ενα garage οπως εχουν οι περισσοτεροι!! μπορεις να ριξεις και μια ματια για την εκδρομη που οργανωνουμε για τα 9χρονια του club! http://www.coltclub.gr/index.php?showtopic=10971&do=findComment&comment=193973
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.