Jump to content

Θελω να παρω CZ3, λιγες πληροφοριες?


Recommended Posts

Λοιπον, καλως σας βρηκα καταρχην, ειμαι ενας υποψηφιος αγοραστης του CZ3. Θα αγοραστει σαν δευτερο αυτοκινητο πολης κυριως. Ημουνα αναμεσα σε αυτο και στο Yaris αλλα επειδη δε θελω να δωσω πολλα λεφτα κατεληξα στο Colt στην εκδοση Inform. Εδω ειναι που για αρχη με χαλασαν οι αντιπροσωπιες. Μα κανενας να μην εχει το Inform σε εκθεση να το δω απο κοντα....κανενας! πηρα τηλεφωνο σε ολους στην Αθηνα, ολοι εχουν το Invite.

Πρωτη φορα θα παραγγειλω αυτοκινητο χωρις να το εχω δει απο κοντα πρωτα μου φαινεται.....και φοβαμαι μηπως με χαλασουν οι μαυροι καθρεφτες και τα αλλα μαυρα προστατευτικα....(θα το παρω κοκκινο)....αλλα και 1300 ευρω ειναι σημαντικη διαφορα για να παω στο Invite απο τη στιγμη που ουτε οι αεροσακοι ουτε οι ηλεκτρικοι καθρεφτες με ενδιαφερουν, ουτε και οι ζαντες...

Θα ειναι πολυ ασχημο αραγε με τα μαυρα αυτα μεσα στα κοκκινα? Ποσο στοιχιζει να βαψω καθρεφτες και προστατευτικα να με χαλασει πολυ?

 

Επισης θα ηθελα να με ενημερωσετε για τη συχνοτητα και το κοστος των σερβις, γιατι καλα τα 7 χρονια εγγυηση αλλα ελπιζω να μη μας ρουφαει το αιμα και για τοσο καιρο ο Σαρακακης για τον οποιο εχω ακουσει τα χειροτερα...

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα εχω δει το inform απο κοντα και δεν καταλαβαινεις την διαφορα με την πρωτη ματια, βασικα ουτε με την δευτερη,τριτη κτλ! :lol:

 

Οι κυριες διαφορες ειναι οι αεροσακοι και οι κθρεφτες που αναφερεις. Τα μαυρα πλαστικα στους καθρεφτες και τον προφυλακτηρα δεν το χαλανε ΚΑΘΟΛΟΥ!

 

και κατι που ειπες και γελασα

Πρωτη φορα θα παραγγειλω αυτοκινητο χωρις να το εχω δει απο κοντα πρωτα

Ετσι οπως το εγγραψες ειναι σαν να εχεις παραγγειλει 15 αυτοκινητα μεχρι σημερα και το Colt θα ειναι το πρωτο που δεν θα το δεις απο κοντα. Αν δεις ακομα και CZT μοιαζει ΠΑΡΑ πολυ με το CZ3 inform και invite!

Αυτα κατα την γνωμη μου!

Αντε ψησου και παρε το COLT τωρα για να μην στα χωνει ο καθε 1.3αρης στο φαναρι! Αυτο που το βαζεις???? :?: :?: :?:

 

Οσο για το service εγω εχω το CZT και μετα απο 9000+ χλμ εχω δωσει ολα κι ολα 45 ευρω στα λαδια... :lol: Εμενα μου φανηκε οκ ποσο παντως!

Link to comment
Share on other sites

Πρωτη φορα θα παραγγειλω αυτοκινητο χωρις να το εχω δει απο κοντα πρωτα

Ετσι οπως το εγγραψες ειναι σαν να εχεις παραγγειλει 15 αυτοκινητα μεχρι σημερα και το Colt θα ειναι το πρωτο που δεν θα το δεις απο κοντα.

 

Heh οχι και 15...αλλα 3 αλλα αυτοκινητα που εχουμε παρει τα ειχαμε δει πρωτα... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν δινεις πανω απο 10 χιλιαρικα για μια αγορα να μην ξερεις τι παιρνεις? ;)

 

Ας πουμε οταν ηθελα να δω Inform ολες οι αντιπροσωπιες μου ελεγαν οτι εχουν το 5θυρο σε Inform να μπω να το δω....ελα ομως που το γκριζο χρωμα που εχει στο εσωτερικο δε μου αρεσε καθολου....Βεβαια μου ειπαν οτι αυτο ειανι επειδη ειναι 5θυρο, και τα τριθυρα ειναι ολα μαυρα....

ΟΚ του ςπιστευω, 90% ετσι θα ειναι....αλλα και αυτο το 10% να μου λενε παπαριες ικανο τον εχω το Σαρακακη....οποτε φανταζεσαι να το παραγγειλω και να ερθει και να δω κατι που να μην κολαει κατοπιν εορτης? Γι"" αυτο ηθελα να τω δω πρωτα...

 

Επισης χτες μου ειπαν σε αντιπροσωπια οτι ασχετα με το τι λεει το διαφημιστικο, και το Inform και το Invite ερχονται με ταμπουρα πισω, οχι δισκοφρενα.....ισχυει αυτο ρε παιδια? Περιεργο μου φαινεται....ειδικη παραγγελια γι ατο Ελλαδισταν ειναι?

 

Λιγες παραπανω πληροφοριες για το καθε ποτε εισαι αναγκασμενος να πας για σερβισ για να διατηρησεις την εγγυηση και χοντρικα ποσο κοστιζει θα τις εκτιμουσα (προφανως απο ατομα που εχουν το CZ3 τους 8 μηνες-1 χρονο).

Link to comment
Share on other sites

Για τα ταμπούρα ισχύει , έχει ανοιχτεί κ αντίστοιχη ενότητα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...