Jump to content

καλησπερα σας


ase re

Recommended Posts

σκέφτομαι να αγοράσω ένα colt czt και θα ήθελα τα φώτα σας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. ποιο πολύ ενδιαφέρομαι για κατανάλωση τυχόν προβλήματα κόστος ανταλλακτικών κτλ... κοιτάω για μεταχειρισμένο και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει να το αγοράσω μαμά και να το βελτιώσω εγώ η να δώσω κάτι παραπάνω και να το πάρω "έτοιμο"? 

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!
 

  • Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

Καλή διαμονή! biggrin.gif

 

πλεον εχεις προσβαση σε ολες τις ενοτητες!

 

ριξε μια ματια σε ολες τις ενοτητες!θα βρεις πολλες πληροφοριες για ολα τα θεματα!

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας παίδες. διάβασα αρκετά μέσα στο φόρουμ και κατατοπίστηκα κάπως σε κάποια πράγματα, σε άλλα πάλι έχω ακόμα απορείες. μπορεί κάποιος να μου πεί περίπου πόσο κοστίζει να γίνει φ-π-ε το κολτάκι? ένα καλό πρότζεκτ για γύρο στα 220 τί χρειάζεται πόσο θα παεί σε χρήμα και κατα πόσο αξιόπιστο θα είναι? κάθε βοήθεια δεκτή

Link to comment
Share on other sites

φπε το κανεις με λιγοτερα απο 1500 ευρω,πχ εξατμιση με καταλυτη 700-800,προγραμμα 550-600,φιλτρο kn 130-150(δεν θυμαμαι ποσο εχει ακριβως) ή αν εισαι τυχερος και βρεις blitz μεταχειρο με κοστος ομως παραπανω.

προαιρετικα εαν θελεις αλλη wg πχ forge 180 και ενα χταποδι αν αλλαξεις αλλα 500,οπως και εαν θελεις να βαλεις boost controler πχ 300-450 αναλογα την μαρκα.

 

ολα αυτα που σου λεω ειναι εαν τα βαλεις ολα καινουρια,εαν βαλεις μεταχειρισμενα φυσικα το κοστος πεφτει.επιλογες παντως υπαρχουν

Link to comment
Share on other sites

λογικότατο κόστος. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.  έχω βρεί στο κάρ ένα μαμά czt με 4000 και ένα που δηλώνει 225 μe 6000. απο αυτά που μου είπατε το κόστος για να το κάνω 225 το μαμά κολτ σίγουρα θα είναι παραπάνω απο το να το αγοράσω έτοιμο. μπορώ να παραθέσω κάπου τις αγγελίες να μου πείτε την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα? άν τα ξέρετε και τι παίζει? το ένα είδα ότι ανήκει σε παιδί απο εδώ μέσα. τα αμάξια σκοπεύω να τα δω και απο κοντά την εβδομάδα που μας έρχεται απλά ελπίζω στην βοήθεια σας για να μήν χάσω τον χρόνο μου άν τα αυτοκίνητα δεν είναι καλά. 

Link to comment
Share on other sites

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4255464/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4133928/                                                                                                                                             στο κόκκινο το μόνο θετικό είναι ότι τα χλμ του είναι τα μισά από το άσπρο. 

Link to comment
Share on other sites

το ασπρο πουληθηκε απο οτι ξερω προχτες!

το κοκκινο το ειχε δει και αλλο μελος απο το facebook αν δεν κανω λαθος και ειχε πει οτι ειχε προβλημα με κρεμαγιερα και κατι αλλα και το κοστος ηταν αρκετο.

Link to comment
Share on other sites

Μσκρια απο το κοκκινο!!ειχα μιλησει με το πσιδι που λεει ο borbos και το αμαξι εχει φαει 2 γερες στουκες!θελει αλλα 2000 χιλιαρικα για να το κανεις αμαξι!!

Welcome to the club!!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ παιδιά... γράφουν ατρακάριστο και πουλάνε ότι να ναί... θα συνεχίσω την αναζήτηση και άν βρώ κάτι που μου αρέσει στα λεφτά που διαθέτω θα το ποστάρω εδώ. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...