badmama Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 καλησπερα παιδια ονομαζομαι Ανδρεας,μενω στο Αιγαλεω και με συστησε στο φορουμ το φιλαρακι μου ο κοφταρις.
borbos Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Καλώς ήρθες στο !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! πλεον εχεις προσβαση σε ολες τις ενοτητες! κανεις παρεα με "ποντικια"??????????
berretas84 Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Welcome to the club!! Τι αμαξι οδηγας;
sakis-bar-beris Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Καλως μας ηρθες φιλε Ανδρεα...
koftaris Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Welcomeee αγοριιι!!! το czt του axolotl
arkas Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 kαλως ηρθες φιλε μου-αν πηρες το αυτοκινητο του Πετρου ,εκανες την καλυτερη επιλογη
badmama Posted December 3, 2013 Author Report Posted December 3, 2013 Να ειστε καλα παιδια ευχαριστω πολυ.
badmama Posted December 3, 2013 Author Report Posted December 3, 2013 καλο το αμαξι ρε μαγκες? το συντηρουσε καθολου ο πετρος? Γιατι εγω πρωτη φορα περνω mitsu και ειμαι λιγο ασχετος τι εστι czt και Πετρος....Αν ξερετε κατι πειτε μου....Αν και θετικες αντιδρασεις βλεπω απο ολους οταν ακουτε για το συγκεκριμενο αμαξι....
berretas84 Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Το αμαξι που πηρες και απο αυτο το παιδι που το πηρες ειναι ενα απι τα πιο καλοδιατηρημενα κολτακια!! Θα μεινεις πολυ ευχαρηστημενος!!
berretas84 Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Το αμαξι που πηρες και απο αυτο το παιδι που το πηρες ειναι ενα απο τα πιο καλοδιατηρημενα κολτακια!! Θα μεινεις πολυ ευχαρηστημενος!!
badmama Posted December 3, 2013 Author Report Posted December 3, 2013 Μακαρι φιλε γιωργο παντως και εγω εκ πρωτης οψεως αν και το εχω πολυ λιγο διαστημα το αμαξι,μου εχει διξει οτι αυτος που το ειχε ηταν λιγο ψηρας.σαν εμενα
mevsem Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Αντρέα καλώς ήρθες στο καλύτερο Club για το Mitsubishi Colt!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.