Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι υποψήφιος αγοραστής ενός μεταχειρισμένου colt 1.3 3d του 08 με 30.000χλμ. και θα ήθελα να με ενημερώσετε τι να προσέξω πριν το αγοράσω (εκτός από ατρακάριστο και τ βασικά) . Δηλαδή αν υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες.. 

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!
 

  • Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

Καλή διαμονή! biggrin.gif

 

πλεον εχεις προσβαση σε ολες τις ενοτητες!

 
με το καλο να παρεις colt,μεσα στο forum θα βρεις παρα πολλες πληροφοριες!!
Link to comment
Share on other sites

εαν το εχεις βρει απο το car μπορεις να βαλεις το λινκ ωστε να σε βοηθησουμε μηπως δουμε κατι απο τις φωτος που κανει μπαμ!

γνωμη μου ειναι να το πας σε ενα εξουσιοδοτημενο πρωτα να του ριξουν μια ματια απο ολες τις μεριες,μηχανικα,φανοποιια και να το βαλουν στο τεστερ!

φυσικα ΔΕΝ πας το αμαξι εκει που κανει σερβις!επισης να εχει βιβλιαρακι σερβις και να δεις εαν οντως τα εχει κανει τα σερβις και οχι να  ειναι σφραγιδες απλα χωρις να εχουν γινει ποτε!υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που εχουν επισημες σφραγιδες απο εξουσιοδοτημενα και δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους μεσα εκει!απλα στην Ελλαδα ολα γινονται και μεχρι να ξυπνησει η επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα αυτο θα γινεται για χρονια ακομα!!

μετα το επισημο συνεργειο λοιπον το πας σε δικο σου μηχανικο που του εχεις εμπιστοσυνη και του ριχνεις μια δευτερη ματια!

προβληματα τα cz3 δεν εχουν,ειναι ενα αμαξι σκυλι και με τα χιλιομετρα που εχει αυτο που θες δεν νομιζω να εχει κατι!εκτος απο δισκοπλακες-τακακια που αν δεν εχει αλλαξει σιγουρα θα ειναι για πεταμα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...