Fotisss Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Χαιρετω ολα τα παιδια του club.Με λενε Φωτη.Επειδη ειχα ενα ατυχημα με το Czt μου,θα ηθελα να βοηθησω και να με βοηθησετε με το να δωσω καποια πραγματα απο το αυτοκινητο.εχω μιλησει εξ αρχης και με τον Ηλια.
xvibes Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! Καλως Ηρθες Φωτη....!! Κριμα για το Coltακι....
Fotisss Posted January 15, 2013 Author Report Posted January 15, 2013 Καλως σας βρηκα!!! Κριμα δεν λες τπτ,αλλα τι κανουμε...Συνεχιζουμε...
Fotisss Posted January 15, 2013 Author Report Posted January 15, 2013 Ξεχασα να σου πω,πως εχεις ενα απο τα πιο ωραια colt! Το φτυνω για να μην το ματιασω!
mevsem Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Καλώς ήρθες Φώτη στο Colt//Club. Ελπίζω να καταφέρεις να πουλήσεις όλα τα πράγματα από το αδικο-χαμένο αυτοκίνητο σου. Ηλίας ΥΓ: Θα τα πούμε και αύριο από κοντά
Revolver Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Καλως ηρθες φιλε μου και καλοπουλητα σου ευχομαι, αν και μακαρι να ειχες το κολτακι σου.....
mixalis_paros Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Καλως ηρθες, καλα ποστ κ καλοπουλητα τα πραγματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.