Jump to content

Βάση Μπαταρίας

Geo_x

Recommended Posts

Posted

Οπως γραφω και στον τιτλο, ψαχνω για "μαμα" βαση μπαταριας. Οποιος εχει κατι κατα νου ας ενημερωσει. Ευχαριστω!

Posted

Οπως γραφω και στον τιτλο, ψαχνω για "μαμα" βαση μπαταριας. Οποιος εχει κατι κατα νου ας ενημερωσει. Ευχαριστω!

Γιωργο σε μαντρα αν πας θα βρεις,η μαντρα που ειναι στην τερψιθεα θα εχει σιγουρα απο εκει πειρα και εγω τον δυναμο.
Posted

Και συ Γιώργο ψάχνεις για βάση;;και εγώ μια από τα ίδια εδώ και καιρό!!άντε να δούμε ποιος θα βρει πρώτος!!!

Posted

αν μου δωσει καποιος αλλη βαση που να ερχετε η χοανη μπροστα την ανταλλαζω!

• 2 months later...
Posted

Εχω εγω μαμα βαση μπαταριας. Θελω να κανω αλουμινενια για να βγαλω τη χοανη μπροστα. Πωλειται και ανταλλασεται με αλουμινενια + διαφορα απο μενα.

Posted

Μια απο τα ιδια.αν μου δωσει καποιος βαση για να φερω τη χοανη μπροστα του δινω τη δικη μου.αληθεια πως βρισκεις βαση για να φερεις τη χοανη μπροστα?

Posted

ποσο την δινεις παυλο σκετη την βαση την μαμα χωρις ανταλλαγη;;

Posted

Μιχαλη πρεπει να κανεις αλουμινενια με κοστος 100-120€. Εγω θα κανω σε δυο μηνες που θα κατεβω αθηνα για προγραμμα. Τη μαμα τη δινω 50€.τουλαχιστον να βγαλω τη μιση αλουμινενια!

Posted

Ποσο? Με 120€ της φτιαχνω χρυσο κουτι κ την παω στο πορτμπαγκαζ.πλακα μας κανουν?

Posted

Οντως φιλε. Το αλουμινιο γενικα ειναι ακριβο για κατασκευες και λιγοι ειναι οι μαστορες που το δουλευουν. Εγω ειχα παρει πατρον απο ενα φιλο κ εφτιαξα σιδερενια αλλα ζυγιζε 8 κιλα!!

• 2 months later...
Posted

οποιος πουλαει βαση αλουμινιου για μεταφορα μπαταριας μπροστα ενδιαφερομαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...