Jump to content

Καλησπέρα


Recommended Posts

Welcome to the club!!!πες μας και δυο λόγια για σένα!τι αμάξι έχεις ας πούμε,πως σε λένε!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και παλι,με λενε παναγιωτη και ειμαι κατοχος ενος colt czt του 07 εδω και εναμιση χρονο.Οι βελτιωσεις του αυτοκινητου ειναι οι εξης εισαγωγη kn(γυρισμενη μπροστα),εξατμιση ns ολοσωμη,ic hercules με αγελαδα,σκαστρα forge και προγραμμα rt dynamic.Αποδωση 225hp και 29kg.γενικα για τα λεφτα που εχω ριξει ειμαι ευχαριστημενος απ'το αυτοκινητο και ειδικα απο μοτερ,τωρα απο στησιμο και φρενα ετσι κι ετσι αλλα δεν ειμαι και αχαριστος.

Link to comment
Share on other sites

ένα πολύ σωστό 1ο στάδιο!στο στήσιμο τι αλλαγές έχεις κάνει?welcome!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες και να το χαίρεσαι! Καλά τουρμπίσματα :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις ευχες,στην αναρτηση δεν εχω κανει κατι λογω κοστους(θελω μονο καλη coilover η τιποτα)και απο φρενα εχω σωληνακια υψηλης,δισκους mountain εμπρος αλλα δεν αρκουν κατα την γνωμη μου,χρειαζεται τουλαχιστον ενα σετ 4πιστονες στους μαμα δισκους.Αλλα η μερκελ μας σταματησε...

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες Παναγιωτη! :)

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες Παναγιωτη , εχεις αυτα που δεν εχω εγω στο αμαξι λογω κρισης μιας και εγω κολλησα στο οικονομικο οπως ολοι μας , και εχω αυτα που δεν εχεις εσυ, τετραπιστονα coilover δηλ. :D :D :D Πολυ καλα τα νουμερα που εβγαλες αλλα αναρτηση και ειδικα τετραπιστονα οποσδηποτε τα χρειαζεται ενα τετοιο CZT , και θα δεις ποσο περισσοτερο θα ευχαριστηθεις το αμαξι σου ειδικα αν εισαι της στροφης . Καλη διαμονη και καλα ποστ

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο C//C.

 

Να συμπληρώσω και εγώ ότι το αυτοκίνητο σου 'ζητάει' άλλη ανάρτηση. Λύσεις υπάρχουν αρκετές και κατάλληλες ανάλογα με το βαλάντιο (π.χ. δες την coil over ανάρτηση που φοράει ο Γιώργος - berretas και για την οποία είχε πάρει προσφορά από τον αντιπρόσωπο). Επίσης, αν αλλάξεις δαγκάνες με κάποιο πολυ-πίστονο κιτ έχε στο νου σου ότι θα χρειαστείς είτε άλλη ζάντα ή αποστάτες τροχών.

 

Αυτό από εμένα, καλή διαμονή εύχομαι και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο σου.

 

ΥΓ: Σε παρακαλώ να συνεχίσεις να γράφεις ελληνικά.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω ηδη εχω παρει ιδεες απ'τις παλαιοτερες συζητησεις των μελων,και φιλε 3mitsu εσυ το πηγες πιο ορθα το θεμα,πρωτα φρενα και αναρτηση και μετα τα υπολοιπα.Απλως εγω και καλλα τον μητσο τον πηρα για ν'αραξω σε κατι stock καθως τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα ηταν πολυ γρηγορα αλλα μου ειχαν ρουφηξει το μεδουλι οικονομικα,πραγματικα ειχα κουραστει.Αλλα οταν μπορεις με γυρω στο 1000ρικο να πας +75hp δεν λες οχι.υγ1)προηγουμενα αυτοκινητα starlet300+,corollagt4 400+. υγ2)σορι για τα γκρικλις αλλα καμια φορα μπαινω απ'το κινητο και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο :blink:

Link to comment
Share on other sites

φιλε 3mitsu εσυ το πηγες πιο ορθα το θεμα,πρωτα φρενα και αναρτηση και μετα τα υπολοιπα. :good: :D

 

.Απλως εγω και καλλα τον μητσο τον πηρα για ν'αραξω σε κατι stock καθως τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα ηταν πολυ γρηγορα αλλα μου ειχαν ρουφηξει το μεδουλι οικονομικα,πραγματικα ειχα κουραστει.Αλλα οταν μπορεις με γυρω στο 1000ρικο να πας +75hp δεν λες οχι.

To CZTακι με λογικες και μετρημενες κινησεις χωρις υπερβολες, απο μελη εδω μεσα που βελτιωσαν την ιπποδυναμη εχει αποδειχθει κατα κορον οτι ειναι αλεξισφαιρο και δεν σου πινει το αιμα ουτε ζηταει πολλα , οσοι ξεφυγαν απλα τα εσπασαν.

Το σιγουρο ειναι και συμφωνω μαζι σου οτι με λιγα φραγκακια το coltακι γινεται πυραβλακι . Να το χαιρεσαι , και ασπαστο :good:

Link to comment
Share on other sites

καλοριζικο κ καλως ηρθες κ απο μενα

με 500 ευρω βρισκεις αναρτηση

Μην το σκεφτεσαι γιατι δεν αξιζει να παιζεις με την ασφαλεια σου

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω.Παντως με 500 καλη αναρτηση δεν παιρνεις,τωρα κατι πατεντες μαρακακης και κονι απο αλλα μοντελα που διαβασα ας πουμε οτι καποιες βλακειες που εκανα σε παλαιοτερα αυτοκινητα που ειχα δεν θελω να τις επαναλαβω.Το αμαξι ειναι χαρος και ηταν και απο μαμα ετσι,τωρα ειναι απλως επικυνδινο αλλα τι να κανω που μεχρι στιγμης εχω πληρωσει 2 καλες coilover στην εφορια... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ΥΓ οι BC με τα 780 ειναι μια καλη επιλογη αλλα με τα γυρο γυρο 900 πιστευω θα παει

Link to comment
Share on other sites

oi bc Που εβαλε ο berretas χωρις τα top mount κ ειναι ρυθμιζομενες σε υψος κ σκληροτητα κανουν γυρω στα 500-600

 

Διαβασε το αντιστοιχο http://www.coltclub.gr/index.php?showtopic=7746&st=240

Link to comment
Share on other sites

thnx φιλαρακι για το ενδιαφερον εκει το ειδα,αυτη με τα 780 μονο με καλυπτει.Η βαζεις η δεν βαζεις.Με τον γιωργο εχουμε πολλα pm να ανταλαξουμε και ηδη τον ευχαριστω για τις αποριες που μου ελυσε... :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

φιλαρακι μου αυτη που εβαλα εγω εχει 560ευρο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!

γιατι να δωσεις 200 ευρο παραπανω ενω μπορεις να κανεις με αυτη που σου λεω ανετα την

δουλεια σου!!εκτος και αν το βαζεις πιστα το αμαξι και εχεις παραπανω απαιτησεις απο την αναρτηση!!

οτι θελεις στειλε μου να τα πουμε!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...