Jump to content

Χαιρετώ την παρέα, καλώς σας βρήκα!


Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, ονομάζομαι Χρήστος, κάτοικος Αθηνών, παντρεμένος με 2 παιδιά, κάτοχος Hyundai Accent '01 3θ τα τελευταία 10 χρόνια, και αφού κοντεύει τα 100.000χλμ και το στούκαρα μπροστά για 2η φορά, αποφάσισα να αναβαθμιστώ και κατα 99% εντός της εβδομάδας θα είναι στα χέρια μου ένα CZ5 του 2007.

 

H αλήθεια είναι οτι βρίσκω το CZ3 πολύ πιο όμορφο αλλά με 2 μικρά παιδιά βάλε-βγάλε καθημερινά έχω βαρεθεί και λέω άντε να έχει ο καθένας την πόρτα του να υσηχάσω και να μην φτιάχνω συνέχεια το κάθισμα-θέση οδήγησης...

 

Επίσης, ήμουν μεταξύ του Colt και του Suzuki Swift, αλλά κατέληξα στο Colt, καλά έκανα; :D

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!

  • Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

Καλή διαμονή! biggrin.gif

 

1oν να σου ζησουν τα παιδακια σου :D και ολη η οικογενεια

2ον και το CZ5 ειναι πολυ ομορφο...αν σκεφτεις οτι το Ιαπωνικο Ralliart Version-R ειναι και αυτο 5θυρο...χεχε

3ον καλα εκανες γιατι στα 3θυρα χαλανε και τα καθισματα με τα πολλα μπες βγες...(οχι χοντρη ζημια φτιαχνεται ευκολα αλλα ειναι σπαστικο)

4ον Μεταξυ colt 5θυρο 2007 και swift 5θυρο...δυστυχως μαλλον εχασες σε εμφανιση...κερδισες σε χωρους....σε επιδοσεις....εχασες σε κρατηματα....μαλλον ισοπαλια στο εσωτερικο...χμμμμ νομιζω αυτα :p

5ον Δεν ξερω αμα εχεις καταληξει στο αμαξι...αλλα θα σου λεγα να ψαξεις για 5θυρο Reload...θα το καταλαβεις απο τα μαυρα φαναρια μπροστα... στο λεω γιατι ειναι η πio full εκδοση που βγηκε και ειναι και ομορφοτερη απο τις αλλες.

Link to comment
Share on other sites

Celtic13 καλώς ήρθες.

Link to comment
Share on other sites

welcome!νομίζω την ευχρηστία(που αυτό θέλει βασικά ένας μέσος οικογενειάρχης) του 5θυρου colt δεν την πιάνει κανένα άλλο εκτός το honda jazz.καλή αγορά!

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστώ παιδιά για την υποδοχή ! Αύριο έχω κανονίσει να πάει σε δικό μου μηχανικό για ενα τσεκ προτού βάλω την υπογραφή και το κλείσω.

 

Kάποιος γνωστός μου, μου είπε σήμερα οτι ένα reload του 2008 που πήρε καινούργιο του έβγαλε δίσκο-πλατώ στον 1ο χρόνο !!!! και επίσης κομπρέσορα του A/C (αν και δεν με πολυαπασχολεί το συγκεκριμένο ...αξεσουάρ). Βεβαια καλύφτηκαν από εγγυηση.

 

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα πρέπει να προσέξω; αυτό που κοιτάω είναι CZ5 '07 όπως είπα με γύρω στα 40.000km. Νομίζω είδα οτι έχει σηματάκι ΚΤΕΟ για να περάσει φέτος, είναι φυσιολογικό αυτό; Επίσης, κάπου διάβασα οτι τα πίσω καθίσματα μπορούν να βγουν και τελείως, εγώ είδα πάντως οτι είναι σε σιδηρόδρομο βιδωμένο.

Link to comment
Share on other sites

ναί ο κομπρέσσορας του a/c είναι σχετικά συχνό πρόβλημα και στην ουσία φταίει η ανύπαρκτη συντήρησή του στα σέρβις.δεν κοιτάνε αν έχει φρέον ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται κι έτσι τα παίζει,έτσι την πάτησα εγώ αλλά τουλάχιστον μου το κάλυψε η εγγύηση...τέλος κάνε και μια μέτρηση στα αμορτισέρ!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες! :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή. Επειδή κι εγώ είμαι οικογενειάρχης θα σου πρότεινα να πάρεις το 5d colt γιατί με παιδιά χρειάζεσαι τις επιπλέον πόρτες και τους χώρους. Να προσθέσω άλλο ένα αρνητικό που έχει το swift κάθε 7500 χλμ θέλει service.

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστώ και τους υπόλοιπους για την υποδοχή. Φίλε και γειτονάκι Osvirus ( είμαι βέρος Πατησιώτης και τώρα μένω Ανω Κυψέλη) ευχαριστώ για τη συμβουλή, άλλωστε έχω καταλήξει ήδη στις 5 πόρτες και σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο που τσεκάρισα σήμερα. Μια τελευταία ερώτηση, υπάρχει περίπτωση να έχει καδένα αντί για ιμάντα χρονισμού;

Link to comment
Share on other sites

καλως τον

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες πατερουλη...ολα τα colt cz σειρα εκτος απο το 1.5Τ ειναι με καδενα οποτε μη μασας χτυπατο...με ενα φιμεδακι με την καταλληλη ζαντα και το 5πορτο ομορφο ειναι....

 

Ξαναψαχτο για RELOAD ειναι η κορυφαια εκδοση στα ατμοσφαιρικα....μαυρα φαναρια μπρος πισω,φιμε πισω τζαμι απο τη μανα του,16αρα πανεμορφη ζαντα,ομορφο σαλονι,δερματινο τιμονι λεβιε ταχυτητων,αισθητηρες βροχης φωτων,χειριστιρια στο τιμονι κλπ κλπ....

http://www.car.gr/cl...photos/2007942/

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έπαιρνα το Swift :vava: :yahoo: :unknw:

Μ'αρέσει πολύ κι ειδικά σε σχέση με το 5θυρο Colt...

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...