panos_kalamata Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ νέο μέλος. Βέβαια υπαρχη ένα θέμα δεν έχω ακόμα το coltoubano αλλά ευελπιστώ να αποκτήσω σύντομα. Είμαι κάτοχος απο Γερμανία μεριά δεν αναφέρω εταιρία για να μην παρεξηγηθώ. Είχα παλιά Ιαπωνα κ τωρα είμαι με το βαπόρι όπως το λες εγώ. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
xvibes Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Welcome !! Βαριεμαι να κανω copy-paste το κλασσικο welcome message...χαχαχαχαχα αμα πας σε καποιο αλλο θεμα νεου μελους θα το διαβασεις Σαν Super Moderator...σε κανα ενεργοοοοοο μελος.....ετσι να μαθεις για το coltaki και να ψηθεις να το παρεις χεχε
Stamatios Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Καλώς ήρθες φίλε μου,καλή διαμονή ! Έχω κι εγώ 2 Γερμανικά,πές μας τι είναι μη φοβάσαι,δεν δαγκώνουμε !!
borbos Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Καλώς ήρθες στο !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή!
panos_kalamata Posted May 24, 2012 Author Report Posted May 24, 2012 καλός σας βρήκα. Φίλε βαγγελη εχω ψηθεί ήδη για coltaki περιμένω να πουλήσω το δικό μου και να πάρω το (όπλο στα χέρια μου). Σταμάτη έχω ένα bmw σηρα 1 116 ιsport.
Stamatios Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Να το χαίρεσαι πάνω κ με το καλό να πάρεις το Coltάκι που θες... Βέβαια από το bmw στο mitsu όλο κ κάτι θα χάσεις σε ανέσεις κλπ,αλλά τα κερδίζεις αλλού!! Το καθένα έχει τα ατού του !!
Λαμπρος Κ. Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 Panos kalamata εχεις δει το λευκο 116 που αραζει εξω απο του Νταγιοπουλου στη Κρητης;και θελεις να παρεις colt; Καλως ηρθες και εγω καλαματα μενω ελα απο το μαγαζι να σε γνωρισω....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.