Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ νέο μέλος. Βέβαια υπαρχη ένα θέμα δεν έχω ακόμα το coltoubano αλλά ευελπιστώ να αποκτήσω σύντομα. Είμαι κάτοχος απο Γερμανία μεριά δεν αναφέρω εταιρία για να μην παρεξηγηθώ. Είχα παλιά Ιαπωνα κ τωρα είμαι με το βαπόρι όπως το λες εγώ. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Posted

Πανο καλωσ ηρθεσ και καλη διαμονη :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

Posted

Welcome !! :thumbsu:

Βαριεμαι να κανω copy-paste το κλασσικο welcome message...χαχαχαχαχα αμα πας σε καποιο αλλο θεμα νεου μελους θα το διαβασεις :p

Σαν Super Moderator...σε κανα ενεργοοοοοο μελος.....ετσι να μαθεις για το coltaki και να ψηθεις να το παρεις χεχε

Posted

Καλώς ήρθες φίλε μου,καλή διαμονή !

Έχω κι εγώ 2 Γερμανικά,πές μας τι είναι μη φοβάσαι,δεν δαγκώνουμε !! :thumbsu:

Posted

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!

• Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

Καλή διαμονή! biggrin.gif

Posted

καλός σας βρήκα. Φίλε βαγγελη εχω ψηθεί ήδη για coltaki περιμένω να πουλήσω το δικό μου και να πάρω το (όπλο στα χέρια μου).

Σταμάτη έχω ένα bmw σηρα 1 116 ιsport.

Posted

Να το χαίρεσαι πάνω κ με το καλό να πάρεις το Coltάκι που θες... Βέβαια από το bmw στο mitsu όλο κ κάτι θα χάσεις σε ανέσεις κλπ,αλλά τα κερδίζεις αλλού!! Το καθένα έχει τα ατού του !!

Posted

Καλώς όρισες στο club!! :good:

Posted

panos_kalamata καλώς ήρθες.

Posted

welcome!

Posted

welcome to the club!!

Posted

Panos kalamata εχεις δει το λευκο 116 που αραζει εξω απο του Νταγιοπουλου στη Κρητης;και θελεις να παρεις colt;

Καλως ηρθες και εγω καλαματα μενω ελα απο το μαγαζι να σε γνωρισω....

Posted

welcome!!

Posted

καλως ηρθες φιλε μου!!!

Posted

καλως τον

Posted

καλώς ήρθες και από μένα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...