Jump to content

Νεο μελος


Recommended Posts

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!

  • Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

Καλή διαμονή! biggrin.gif

 

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ

Link to comment
Share on other sites

Ενα ευχαριστω για το καλωσορισμα και μια συγγνωμη για την ελλιπη παρουσιαση μουΕιμαι ο Αντωνης απο Κορυδαλλο 35χρ και ΔΕΝ εχω colt αλλα ενα lancer 1.8 '10 και ενα carisma 1.6 '97.Nα σας πω συγχαρητηρια καταρχην για το υψηλου επιπεδου κλαμπ που εχετε φτιαξει οπως διαπιστωσα απο την πρωτη ματια. Ο λογος που εγινα μελος ειναι πως σκοπευω συντομα να παρω ενα colt αποσυρωντας το παλιο μου carisma και θελω να μαθω απο πρωτο χερι οτι εχει να κανει με αυτο.Μετα βεβαια απο μια συντομη ματια στα προβληματα που αναφερετε παραξενευτηκα γιατι το <<ολλανδικο>> carisma δεν εχει βγαλει τιποτα αλλα για παρηγορησω καποιους που αναφερουν προβληματα τριγμων η ποιοτητας πλαστικων να σας πω οτι και το ακριβο και made in japan lancer εχει κι αυτο μικροπροβληματακια σε αυτον τον τομεα παρολο που γενικα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο!Οσο για φωτο και το garage????? που ανεφερε ο φιλος admin θα τα βρω σιγα σιγα ειμαι εντελως,εντελως ομως ασχετος με υπολογιστες.Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα!!

Link to comment
Share on other sites

Να σαι καλα φιλε.... :D

 

Το Garage δεν ειναι υποχρεωτικο...αν θες δημιουργεις :)

 

Γενικα παντως το COLT δεν εχει προβλημα με μηχανικα θεματα ουτε ηλεκτρικα.

 

Οτι απορια εχεις για καποιο θεμα...ρωτας ελευεθερα στο αναλογο θεμα...αντε και με το καλο ενα coltaκι :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

antonmone καλώς ήρθες.

Link to comment
Share on other sites

Mηπως γνωριζει κανεις καποιον καλο φανοποιο που να κανει κυριως καλη δουλεια για επισκευη πορτας?Τα επισημα πχ Παπρας,Μπουλουμπασης εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο αυτα?Συγγνωμη για το οφφ τοπικ θα τα μαθω που θα παει?

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες Αντωνη! :)

 

Στην ερωτηση για φανοποιια, κτλ καταλληλοτεροι να απαντησουν ειναι οι Αθηναιοι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...