manos gtir Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 καλησπερα και καλως σας βρηκα λεγομαι μανωλης καποιοι με ξερεται ηδη, ειμαι ο φωτογραφος που ημουν στην δυναμομετρηση σας!!! αν και κατοχος ευρωπαικου αυτοκινητου, παντα ημουν ιαπωνας και τα τελευταια χρονια με εχουν συναρπασει τα coltakia οταν ειδικα με ουτε καν πρωτο σταδιο μπορεις να εισαι μπροστα απο πολλα ευρωπαικα!!! Να σας πω πως οι φωτογραφιες θα ανεβουν κοντα στις 23-24 του μηνα μιας και δεν εχω το καταλληλο pc μαζι μου.
arkas Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Καλώς ήρθες στο !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Η Eνεργοποίηση του λογαρισμού σου θα γίνει σύντομα και θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις θεματικές ενότητες του CLUB !! Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή!
dim14 Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 manos gtir καλώς ήρθες. Αναμένουμε τις φωτογραφίες.
mevsem Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Καλώς ήρθες Μανώλη στο C//C. Έχεις κάποιο blog που ανεβάζεις υλικό από το portfolio σου;
manos gtir Posted April 12, 2012 Author Report Posted April 12, 2012 Σας ευχαριστω ολους !! mevsem ....μονο στο facebook αν δεις και στην υπογραφη μουεχω το αντιστοιχο link στο οποιο υπαρχουν δουλειες μου... αλλα πιστευω πως μεσα στο καλοκαιρακι θα εχω ετοιμο τουλαχιστον flickr
HILL Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 καλος ηρθες μανολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :friends:
Mika Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 Καλως ορισες!! Παιδιά εχω δει και υλικό απο την δουλειά του Μανώλη και είναι πραγματικά πολύ καλο!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.