Jump to content

COLT CZ3


Midlander

Recommended Posts

Το Colt CZ3 πρόκειται για ένα ευχάριστο στην οδήγηση αυτοκίνητο.

3θυρη έκδοση του Colt, το CZ3, παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα νεανικό ύφος με σπορτίφ χαρακτηριστικά διατηρώντας παράλληλα σε ικανοποιητικό επίπεδο τους άνετους χώρους και την πρακτικότητα που προσφέρει το 5θυρο μοντέλο.

Η 3θυρη έκδοση του Colt σε σχέση με την 5θυρη παρουσιάζει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο, στοιχείο το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο το νεανικό της ύφος. Πιο συγκεκριμένα το CZ3 έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους κατά 20 χλστ., ενώ σε συνδυασμό με το σφιχτό "set up" των αναρτήσεων, το αυξημένο μεταξόνιο (2.500 χλστ.) και τα μεγάλα μετατρόχια (1.460 χλστ. εμπρός και 1.445 χλστ. πίσω), καθώς και το μικρότερο μήκος και ύψος του αμαξώματος εμφανίζει πολύ καλή οδική συμπεριφορά σε κάθε είδους διαδρομή. Στον αυτοκινητόδρομο η σταθερότητα του αμαξώματος είναι πολύ καλή ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας στον οδηγό. Εξίσου ασφαλές είναι το CZ3 και σε μια διαδρομή με στροφές και μπορεί να γίνει ευχάριστο σε δρόμους με μειωμένο συντελεστή πρόσφυσης, καθώς το πίσω τμήμα του αμαξώματος "ανεξαρτητοποιείται" εύκολα με άφημα του γκαζιού ή "τιμονιά", ενώ η επαναφορά του στην επιθυμητή πορεία ελέγχεται άμεσα από το θετικό σε αίσθηση και αμεσότητα σύστημα διεύθυνσης με την ηλεκτρική υποβοήθηση και τα δυνατά φρένα. Σε δρόμους με καλής ποιότητας άσφαλτο οι τροχοί διαστάσεων 195/50 R 15 του 3θυρου μικρού Mitsubishi δύσκολα θα χάσουν την πρόσφυσή τους, ενώ ακόμα και κατόπιν θελήσεως του οδηγού το αυτοκίνητο διατηρεί την πορεία του.

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη τι παιζει εδω γιατι δεν εχω καταλαβει!!τελοςπαντων!!

welcome to the club!!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!

  • Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? COPY PASTE AΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ? SORRY ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ...ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Link to comment
Share on other sites

Εγραψα κεφαλαια για ειναι ευδιάκριτο απο το κείμενο υποδοχης :) Bεβαια ειχα και εντονο υφος καθως απο οτι βλεπω μαλλον αποτελει αντιγραφη αρθρου απο το autotriti

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...