apapas Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Χαιρετώ την παρέα, με λένε Παναγιώτη και είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Coltακίου 1.3 invite από 01/2010 (μοντέλο 08/09) ,το οποίο και βρήκα ελαφρώς μεταχειρισμένο με πολύ λίγα χλμ και το πήρα. Πολύ καλό αμαξάκι, με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ο εξοπλισμός του και πολύ χρηστικό. Ο κινητήρας του μου θυμίζει ένα Swift Gti που είχα παλιότερα αλλά σε πολύ πιο εξευγενισμένη άποψη. Το προηγούμενο μου αμάξι ήταν ένα Grand Vitara του 99, οπότε η μετάβαση ήταν λίγο απότομη, αλλά σε όποιον το έχω δώσει να το οδηγήσει μόνο καλά λόγια έχει να πει. Αυτιά...
tala Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Καλώς ήρθες, καλορίζικο και καλοτάξιδοοο
xvibes Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Καλώς ήρθες στο !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή!
berretas84 Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 welcome to the club και καλοριζικο το αμαξακι σου!!!
apapas Posted December 21, 2011 Author Report Posted December 21, 2011 Ευχαριστώ παίδες νάστε όλοι καλά....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.