Tolisczt Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Σας χεραιτώ , είμαι νέο μέλλος (σ'ωπα.. ) στο club , δεν εχω czt αλλα θα το αποκτήσω σύντομα..Γι'αυτό και ήρθα εδώ να πάρουμε ιδεούλες..
borbos Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 καλως ηρθες στο club!!με το καλο να το παρεις το εργαλειο!!
Tolisczt Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 καλως ηρθες στο club!!με το καλο να το παρεις το εργαλειο!! Γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τα θέματά σας ???
Tolisczt Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 πρεπει να σε ενεργοποιησουν οι admin! Ας ελπίσουμε πως θα με ενεργοποιήσουν τότε..
tala Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Καλώς όρισες! Με το καλό να πάρει ένα Ιάπωνα
christos 7 Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Καλώς όρισες! Με το καλό να το αγοράσεις!
xvibes Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τα θέματά σας ??? ETOIMOΣ Καλώς ήρθες στο !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή!
Tolisczt Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 Σας ευχαριστώ παιδιά .. 'Αντε με το καλό να το πάρω και μετά ........!!
berretas84 Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Σας ευχαριστώ παιδιά .. 'Αντε με το καλό να το πάρω και μετά ........!! ετσι και το παρεις,που στο ευχομαι,δεν θα θες να βγαινεις απο μεσα!!!χαχαχαχααχαχα!!!!!
Mitsaras Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Καλώς ήρθες και με το καλό και καλοτάξιδο το μελλοντικό εργαλείο!
Tolisczt Posted November 9, 2011 Author Report Posted November 9, 2011 Να είστε καλά ρε παιδιά..Έχω τώρα κάποιες μερούλες που διαβάζω για το club..Πραγματικά πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μπροστά !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.