Jump to content

νεος


Recommended Posts

Γεια σας παιδια, με λενε Μακη ειμαι 17 χρονων και παω Γ' λυκειου. Μπορει να σας φανει παραξενο αλλα εχω αμαξι δικο μου. Προς το παρων ειναι ενα Fiat Grande Punto Multijet 90ps diesel, αλλα ο πατερας μου μου ειπε οτι αν παρω καλους βαθμους θα μου παρει αλλο και εχω βρει ενα CZT και θελω σαν τρελος να το παρω.. Για να σας προλαβω θα σας πω οτι εγω ηθελα παπακι σαν παιδι αλλα για να γλυτωσει ο πατερας μου τα ξενυχτια αν θα γυρναω σπιτι τα βραδια και οχι σε κανα νοσοκομειο αποφασισε να μου παρει αμαξι... Με το θεμα διπλωμα να σας πω οτι δεν εχω αλλα επειδη ζω σε μικρο χωριο χωρις αρκετη αστυνομια προς το παρων δεν ειχα προβλημα και ελπιζω να μην εχω. Σαν οδηγος πιστευω ειμαι πολυ καλος και δεν τρεχω ποτε αυτο το λεει και ο υπολογιστης που εχει μεση ταχυτητα στα 40 χιλιομετρα. Αν δεν απαγορευεται μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο το αμαξι μου. :)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!

 

  • Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
     
  • Η πλήρης ενεργοποίηση του λογαρισμού σου θα γίνει σύντομα και θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις θεματικές ενότητες του CLUB !!
     
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! :)

 

Καλή παραμονή! :D

 

 

ΥΓ 1:

θα περιμενεις να γινεις ενεργος χρηστης...!! Αυτο θα συμβει συντομα και μετα μπορεις να φτιαξεις το δικο σου γκαραζ οπως αναγραφει και το παραπανω μηνυμα και να ποσταρεις ελευθερα φωτογραφιες εκει !!!

 

ΥΓ 2:

1ον Καλη επιτυχια φετος με τις εξετασεις σου :)

2ον Κακως που οδηγεις χωρις διπλωμα...λιγη υπομονη κανε και σε λιγοτερο απο χρονο θα οδηγεις χωρις να υπαρχει προβλημα...δεν ειναι μονο θεμα αστυνομιας...αλλα αν συμβει κατι...θα τρεχουν τον πατερα σου μετα !!! :) φιλικα στα λεω !!

3ον Μπορει να μην τρεχεις οπως λες....αλλα εισαι νεος και αν και καλος οπως θεωρεις το εαυτο σου δεν εχεις εμπειριες..(ωρες πτησης κοινως χαχα :lol: )........εχω περασει απο αυτη την ηλικια και ξερω πως ειναι...!!

4ον Αφου δεν τρεχεις τι το θελεις το turbo χεχε :p

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω αλλα δεν εχω σκοπο να περασω σε ανωτατη σχολη. Απολυτηριο και σε ΙΕΚ. Δεν ειμαι του διαβασματος βλεπεις. Ξερω ολους του κινδυνους και τι μπορει να συμβει και γενικως καθε φορα που βγαινω απο την αυλη εχω παντα τον φοβο μηπως καποιος αλλος πεσει πανω μου και μαθει οτι δεν εχω διπλωμα και μετα να μας γ.....ι κανονικα. Θελω το CZT γιατι αυτο turbo που εχει το punto τωρα δεν ακουγετε ενω με το CZT με μια σκαστρα και ενα universal τελικο θα ψαρωνουν πολλοι βλακες με κατι ραλλακια 106 που φορανε μια group n και νομιζουν ειναι γρηγοροι.. :rolleyes: :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

ΟK !! :) Οταν με το καλο παρεις το czt θα βρεις καθε πληροφορια που θες στο CLUB !!

 

Ασχετο αλλα απο που εισαι ?

Link to comment
Share on other sites

Απο Γιαννιτσα αν εχεις ακουστα.. :D

 

Εχω βεβαια :D !! Δεν εχω παει ποτε...!! Βεβαια δεν το λες και χωριο τα Γιαννιτσα :p !! Προφανως εισαι απο καπου εκει τριγυρω :D !!

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες και απο εμενα με καλα post.Θα διαφωνησω μαζι σου Μακη.Εχω παρει βολτα το Renault Megane σε πετρελαιο και το turbo του ακουγοταν πολυ ωραια λες και ηταν βενζινη.

Link to comment
Share on other sites

MakisHerculistas καλώς ήρθες.

Θα συμφωνήσω με τον xvibes για την οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Δεν μένεις καλύτερα με το diesel,οικονομια και ροπές.

Με το CZT χωρίς εισαγωγή πάλι δεν ακούς τίποτα,ασε που θα φαληρίσεις απο την βενζίνη που θα καταπίνει. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest ioannatrela

καλος ηρθες στη παρεα και καλη διαμονη για το pundo δεν θα εκφερω γνωμη ειχε ο μικρος αδερφος μου και ολη την ωρα συνεργειο ηταν....αλλα το czt ειναι αλλη αισθηση!!!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την υποδοχη παιδια.. και ενα που ηθελα να ρωτησω ηταν αν πινει πολυ το czt.. θα χρειαστει να πιασω γκομενα την κορη του βενζινα?? :p :P xvibes καλα καταλαβες δεν ειμαι ακριβως απο τα γιαννιτσα αλλα απο ενα χωριο 10 λεπτα απο εκει..

Link to comment
Share on other sites

Πω παιδια βλέπω τους μαχητές των δρόμων και έχουν τα 2 Mitsubishi και βλέπω τα αυτοκόλλητα ralliart και έχω πορωθει με την ιδέα να έχω και εγώ αυτοκόλλητα ralliart στο αμάξι μου... Όχι στο πούντο αλλά στο colt που θέλω να πάρω...

Link to comment
Share on other sites

Καλως τον Μακη, τον γρηγορο! :p

 

Καλη τυχη στις εξετασεις σου και με την ευρεση ενος καλοδιατηρημενου CZT! :D

Link to comment
Share on other sites

παιδια απο καταναλωση πως παει το czt?? ξερω οτι παιζει ρολο η οδηγηση.. εγω π.χ. οταν ξεκιναω μ'αρεσει να γραφω στην ασφαλτο 1η,2α μετα τις αλλες ισα ισα παταω το γκαζι να περπαταει..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...