Jump to content

Νέο αίμα


Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους και συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε. Είμαι ο Νίκος, ειμαι από Καλαμάτα και πριν κανα δίμηνο απέκτησα το coltακι μου (czt), μοντελο '06. Ο προκατοχος το ειχε προικησει με 17αρες ζαντουλες διαφορετικες από τις μαμα, ειχε τοποθετησει φιλτρο μες το φιλτροκουτι και ειχε ενα τελικο supersprint. Επίσης ειχε κανει μετατροπη στον δισκο πλατω σε 5φτερο μεταλικο απο την Β ή G racing δεν θυμαμαι, τον οποιο και αντικατεστησα με τον μαματο, καθως ο συμπλεκτης απομόνωνε ψηλε και το αυτοκινητο ψιλοπατιναρε. Σημειωτεον πως ο δισκος δεν παιζει να ειχε κανει παραπανω από 5.000 χλμ. Τα μπροστινα δισκοφρενα επισης βρισκονταν σε φαση αλλαγης και βρηκα μεσω ενος γνωστου στα ιδια νουμερα ακριβως, αεριζομενους Nipon στα 110 euro. Μόλις πριν μια βδομαδα πηγα για χειροποιητη εξατμιση στον παπαδοπουλο και το μοναδικο που μου μενει είναι ενα προγραμματακι και τελειωσαμε. Να ειστε ολοι καλα, καλο καλοκαιρι σε ολους και καλα-καλα χιλιομετρα. Γεια χαρα!

Link to comment
Share on other sites

καλώς ήρθες κοντο πατριώτη

Θα σου έρθει και σε λίγο μήνυμα για την ενεργοποίηση σου

καλή διαμονή σου εύχομαι και να χαίρεσαι το τουμπανάκι σου

Αν θέλεις παρουσίασε το στο garage και ανέβασε και φωτογραφίες

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο Κλάμπ !

Και μην ανησυχείς !! Μαζί θα το εντοπίσουμε το πρόβλημα σου !

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ! Μακαρι να μου δωθει η δυνατοτητα χρονου να σας γνωρισω και από κοντα σε καποιες από τις συναντήσεις σας. Να ειστε ολοι καλά και μακάρι τα προβλήματα ολων μας από δω και πέρα να είναι ποιο είναι το καλύτερο γυαλιστικό κερί της αγοράς! Φχαριστώ και πάλι για ολα!!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !!!

 

Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας.

 

Μετά κάνε το εξής:

 

-Πάτησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή"

 

Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες.

 

Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?.

 

Καλή παραμονή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...