Jump to content

Νέο μέλος! Πείτε μου 5 πράγματα για τα Colt :)


Recommended Posts

Χαίρετε! Είμαι περαστικός εδώ, δεν έχω κανένα αυτοκίνητο στην κατοχή μου, αλλά μου τράβηξαν την προσοχή τα Colt (τα Ralliart συγκεκριμένα).

Έψαχνα κάτι ανάλογο με έναν "οδηγό αγοράς" μεταχειρισμένου Ralliart στο internet, αλλά δεν βρήκα κάτι που να καλύπτει (κατ' εμέ) πλήρως τις πιθανές βλάβες που ίσως παρουσιάσουν αυτά τα αυτοκίνητα. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω λογαριασμό εδώ και να ρωτήσω εσάς, τους ιδιοκτήτες τους, να μου πείτε τα καλά και τα κακά τους.

Ξέρω πως ένα αυτοκίνητο που δεν έχει περάσει σωστή συντήρηση θα είναι τρύπα στην τσέπη, αυτό που με ανησυχεί είναι βλάβες χαρακτηριστικές για τα Ralliart (βλέπε VW TSI θέματα με τεντωτήρα καδένας, μεγάλη κατανάλωση λαδιού κλπ.), καθώς και άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει κανείς στην αγορά ενός μεταχειρισμένου Colt (σκουριές, ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά κ.α.)

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Link to comment
Share on other sites

καλώς ήρθες στο φόρουμ

σκουριές και προβλήματα με ηλεκτρικά/νικα δεν υπάρχουν όπως δεν υπάρχει και,η κατανάλωση λαδιού,γενικά είναι πολύ αξιόπιστο αμάξι. Στα πρόβλημα που αναφέρεσαι αν είναι μαμά η αναρτήσεις δεν είναι καλές και το χταπόδι ραγιζει αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό για επίσης κολλάει. αν πάρεις το czt έχει αυτά που σου είπα +την κεντρική οθόνη που η την φτιάχνεις η την βγάζεις από το ρεύμα 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...