Jump to content
Chris

Πωλείται το Czt του Chris

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού.

 

Το αυτοκίνητο είναι του 10/2005 κόκκινου χρώματος.

 

Έχει 186.000 χιλιόμετρα.

 

Είναι σε καλή κατάσταση αλλά παρουσιάζει τις εξωτερικές φθορές που έχει ένα αυτοκίνητο του 2005 που κινείται καθημερινά στον δρόμο.

 

Το αυτοκίνητο είναι σε πλήρη μηχανική λειτουργία όλα τα σηστήματα και ηλεκτρονικά δουλεύουν απροβλημάτιστα.

 

Είναι ατρακάριστο, αλλά έχουν βαφτεί προφυλακτήρες και η μία πόρτα από γρατσουνιές κλπ.

 

Το αμάξι έχει πολλά εξτρά τα οποία μπορείτε να δείτε και στο ιστορικό του garage μου: http://www.coltclub.gr/index.php?showtopic=4361

 

Δυστυχώς λείπουν οι φωτογραφίες επειδή έληξαν οι περίοδοι στα διάφορα web hosting. Θα προσπαθήσω σύντομα να ανεβάσω νέες στην κατάσταση που είναι το αυτοκίνητο τώρα.

 

Τα εξτρά αυτά περιλαμβάνουν:

 

Βελτίωση πρώτο σταδίου ΦΠΕ στα 195-210 άλογα ανάλογα το καύσιμο. Πρόγραμμα Ecutek (Γκέκας), εξάτμιση Turbo Welding με πολλαπλή εξαγωγής και κεραμικές επιστρώσεις, σωληνώσεις ic και εισαγωγή από Metaltech. (λεπτομέρειες υπάρχουν στις ενότητες του φόρουμ)

 

Βελτίωση φρένων με διαιρούμενους δίσκους εμπρός 330χ30 και τετραπίστονες δαγκάνες Galfer/ApRacing, και σηληνάκια υψηλής εμπρός πίσω. Πίσω δίσκος tuning με χαράγματα.

 

Βελτίωση συστήματος διεύθυνσης με σφυρήλατες ζάντες Work Emotion Cr-Kai 17", αποστάτες για να χωρέσουν τα φρένα, νέα ενισχυμένα μπουζόνια, και μπουλόνια ergal από την Rays. Αναρτήσεις KW Variant 2, πρόσφατα (2015) γενική επισκευή από τον Τροχό σε κατάσταση καινούργιων, με νέα ελατήρια μπροστά και πίσω.

 

Στερεοφωνικό σύστημα ραδιοcd Blaupunkt (αυτό που φόραγε το EVO9) που λειτουργεί από τα χειρηστήρια του τιμονιού, ενισχυτής Alpine, tweeter/mid μπροστά αλλαγμένα δεν θυμάμαι μάρκα (κάπου εδώ μέσα είναι δεν μπορώ να το βρω) εφάμιλλα με Focal, sub μαζί με κουτί της Sony αυθεντικό 12".

 

Όργανα επόπτευσης ψηφιακά, θερμοκρασία λαδιού, μπαρόμετρο/υποπίεσης, wide band (με δεύτερο σένσορα λ), πυρόμετρο, turbo timer Apexi, και Dash Dyno  http://www.auterraweb.com/dashdynoseries.html

 

Επίσης το αμάξι έχει φώτα xenon.

 

 

Μαζί με το αυτοκίνητο παρέχονται και όλα τα μαμά πράγματα (εκτός από ζάντες που τις έδωσα επειδή δεν έιχα χώρο να της αποθηκέυσω, και την πολλαπλή εξαγωγής που πρέπει να την έχει ακόμα ο Metaltech) τα οποία περιλαμβάνουν κομπλέ εξάτμιση σε κατάσταση καινούργιας, ραδιοcd και ηχεία, φρένα και δισκόπλακες, ελατήρια μπρος πίσω, εισαγωγή φιλτροκούτι κομπλέ και σωληνώσεις ic. Επίσης πολλά μικροπράγματα και αξεσουάρ που δεν είναι απαραίτητο να αναφερθούν εδώ.

 

Το αμάξι δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ πρόβλημα εκτός από αλλαγές ανταλλακτικών λόγω φυσικής φθοράς.

 

Υπάρχει φουλ ιστορικό σέρβις στον Παπρά και Λιάκο.

 

Στο σπίτι και στην δουλειά μου έχω σκεπαστό garage και η έκθσεη του αυτοκινήτου στον ήλιο ήταν περιορισμένη παρά την ηλικία του.

 

 

Η τιμή που ζητάω είναι συζητήσιμη, είναι στα επίπεδα που πωλούνται τα άλλα czt στο car.gr δηλαδή στα 6.000 ευρώ, αλλά είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση.

 

Τα πράγματα που έχει το αυτοκίνητο επάνω έχουν κοστίσει αρκετά και πολύ πιθανόν να μπορούσαν να πιάσουν κάποια χρήματα ενώ το αμάξι να επανερχόταν σε σχεδόν μαμά κατάσταση, αλλά λόγω δουλειάς και έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ, γιαυτό και είμαι ανοικτός σε προτάσεις.

 

Το αμάξι θα είναι διαθέσιμο να το δει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μετά την Τετάρτη (μεθαύριο) στο συνεργείο του Λιάκου στην λεωφόρο Xασιάς  https://www.car.gr/cartalog/view/6514/

Edited by Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ξέχασα να σας πω ότι προτιμώ το αμάξι να πωληθεί εδώ, που θέλω να πιστεύω ότι ξέρουμε τι λέμε και τι αγοράζουμε.

 

Έχω άλλα οχήματα πια, και δεν βιάζομαι για την πώληση, ελπίζω να το πάρει κάποιος μερακλής πάντως.

 

Αν δεν υπάρξει εύλογο ενδιαφέρον όμως, θα μπει και στο Car.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και μερικές φωτογραφίες.

post-79-0-99316300-1503214118_thumb.jpg

post-79-0-57605100-1503214139_thumb.jpg

post-79-0-11297300-1503214160_thumb.jpg

post-79-0-09239800-1503214176_thumb.jpg

post-79-0-74253400-1503214193_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το αμάξι πωλήθηκε εκτός φόρουμ.

 

Να ενημερώσω ότι υπάρχουν όλα τα εργοστασιακά πράγματα ακόμα, τα οποία είναι προς πώληση, και για τα οποία θα δημοσιεύσω νέα αγγελία.

 

Να κλειδώσει το παρών.

 

Ευχαριστώ πολύ!  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×