Jump to content

νεο μελος


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος στο forum ο λόγος της εγγραφής μου είναι λόγω της επιθυμίας μου να αποκτήσω ένα coltaki. Οδηγαω από τα 18 μου μέχρι και σήμερα ένα ματιζ αλλά λόγω της εμπειρίας που πλέον έχω αποκτήσει χρειάζομαι κάτι πιο γρήγορο και εμπιστεψιμο για μεγαλύτερες διαδρομές.θελψ λοιπόν ένα αυτοκίνητο με σπορτ χαρακτηριστικά. Βέβαια δεν θέλω το τούρμπο (λόγω τελών κυκλοφορίας) και προτιμώ το 1.3 μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε ορισμένα χαρακτηριστικά του αυτοκίνητου πλεονέκτηματα μειονέκτηματα ότι τυχόν θεωρείται χρήσιμο να ξέρω... Επίσης να προσθέσω ότι θέλω το τριθυρο γτ δεν μαρεσει το πίσω μέρος του 5θυρου. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες στη παρεα μας!

με το καλο να αποκτησεις κ το δικο στου colt!

το cz3 λοιπον που ψαχνεις ειναι πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο,μοτεριακα δεν προκειται να παθει ποτε τιποτα,εχει αρκετο γκαζι για τα κυβικα του κ απο καταναλωση ειναι μια χαρα!

το μονο μειον που εχουν ολα τα colt ειναι η μαμα αναρτηση,βεβαια μπορεις με λιγα χρηματα να βαλεις μια αλλη η οποια δεν θα σε κουραζει τοσο!

Link to comment
Share on other sites

Ναι για την ανάρτηση το γνωρίζω και από άλλους ιδιοκτήτες πως έχουν ένα μικρό θέμα. Όταν λες ότι έχει πολύ Γκάζι επειδή σε αυτή την αναζήτηση μου έχω ακούσει διάφορα για τελικές ταχύτητες πόσο περίπου φτάνει το συγκεκριμένο ? Και κάτι ακόμα... Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα. τα φιμε τζάμια είναι παράνομα ή αν προσκομισεις κάποιο χαρτί δεν έχεις θέμα ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...