Jump to content

Νέο μέλος


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά..!!

Ύστερα από 4 χρόνια συμβίωσης με ένα Starletάκι 1.3 του '90 (αυτοκινητάρα, όχι αστεία..) αποφάσισα να πάω σε κάτι πιο ανανεωμένο και σύγχρονο!

 

Πάντοτε μου άρεσε το Colt, έτσι λοιπόν φέτος (και κατόπιν "πρηξίματος" από την κοπέλα μου που δεν άντεχε την απουσία του A/C στο Starlet) αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα..!!

 

Σας βρήκα σε πρώτη φάση στο facebook πριν κάνα μήνα, ζήτησα 2-3 φορές την συμβουλή σας και μου έκανε τρομερή εντύπωση η προθυμία με την οποία απάντησαν όλοι!!

 

Εν'τέλη κατέληξα σε ένα 5D, 1.100, με ηλιοροφή και αέριο!! (ναι ναι, αυτό για το οποίο όλοι με κράξατε.. μουχαχαχα!!), άριστη κατάσταση, σαλόνι λες και δεν έχει χρησιμοποιηθεί, πλαστικά στην εντέλεια, ούτε ένα ξαναβαμμένο κομμάτι, καθαρά φανάρια, αστέρι στα μηχανικά του (έβαλα 2 μηχανικούς να το δουν, ο ένας εξειδικευμένος σε τοποθέτηση αερίου) και τα χρήματα ήταν μια χαρούλα..!!

 

Πριν αρχίσει το κράξιμο, να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ σαν οδήγηση, δεν επιζητώ την ταχύτητα αλλά την οικονομία και την άνεση..

(το αναφέρω διότι οι περισσότεροι είστε CZTάκηδες απ'όσο βλέπω στο FB)  :thumbsu:

 

ελπίζω να ήμουν αρκετά κατατοπιστικός στην σύσταση μου..!!  :p

 

ανυπομονώ να πάρω το αυτοκίνητο στα χέρια μου για να σας το παρουσιάσω αλλά και φυσικά να σας γνωρίσω καλύτερα!  :hi:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στην παρεα μας. Να ξερεις δεν κραζουμε αλλα μας αρεσει να πειραζουμε και να κανουμε πλακα. Πιστευω πως ολη διαχειρστικη ομαδα αλλα και τα μελη μας εχουμε συμβαλη σε ενα παρεακι καλο. Εαν ερθεις ποτε σε καμια συναντηση θα καταλαβεις. Καλη διαμονη στο φορουμ μας!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...