luis Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Καλησπέρα σας, Καλή χρονιά σε όλους σας !! Πόσο εμπιστοσύνη μπορώ να έχω σε ΟΕ ανταλλακτικά. Έχουν εγγύηση;
borbos Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Kαλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! στα μη- γνησια ανταλλακτικα να εισαι επιφυλακτικος !εγγυηση εννοειται οτι εχουν.
arkas Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Kαλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !!Οτι σου γραφει ο borbos ισχυει
luis Posted January 9, 2016 Author Report Posted January 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.Θα σας ενημερώσω για ότι έχει προκύψει η πρόκειται να προκύψει με το Coltaki μου μιας που έχω καλύψει αισίως πάνω από 130χλ.χλμ. με αυτό.
teodor Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Καλως ηρθες στο coltclub, δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα εγω εχω 163.000 χλμ με προγραμμα και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα το cz3 μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.