Jump to content

νεος


BlueNik

Recommended Posts

Καλημέρα/Καλησπέρα σε όλη την παρέα καταρχάς. Μετά απο πολλά χρόνια (καμμιά δεκαπενταριά) με μηχανάκια, αποφάσισα φέτος το καλοκαίρι να πάρω αυτοκίνητο. Βρήκα λοιπόν μια αγγελία με το εν λόγω αμάξι τον Ιούλιο και απο τότε αναρωτιέμαι συνέχεια που είναι το πρόβλημα. Το αυτοκίνητο κάνει το εξής: προχωρόντας χαλαρά και με σταθερό γκάζι, όποτε του γουστάρει, κάνει κάτι σαν κοψίματα. Είναι σαν να δίνεις λίγο παραπάνω γκάζι και κατευθείαν να το ξανααφήνεις. Αν το πατήσεις ''τάπα'' δίνει (ανεβάζει κανονικά),Και ειδικά στην πρώτη, παρότι πατάς γκάζι χαλαρά και σταθερά, αυτό ανεβάζει χαλαρά στην αρχη αλλά μετά κόβει πολύ και καπάκι τα δίνει όλα!!! μετά μπορεί να συνέλθει ή να το ξαναπιάσει..Αυτό μέσα στην κίνηση του κέντρου της αθήνας είναι εφιαλτικό και επικίνδυνο προφανώς. Το έχω πάει δύο φορές σε συνεργεία και δεν βρίσκουν τίποτα απολύτως!!! Άλλαξα αντλία βενζίνης (280€ ιμιτασιον..) και παρόλα αυτά τίποτα. Δέν έχω μεγάλη ιδέα απο αυτοκίνητα δυστυχώς. Δεν ξέρω τι να κάνω. Οποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει παρακαλώ, γιατί πραγματικά έχω απελπιστεί. Το αμάξι είναι το cz3 του 2006 με 130.000 χιλ. περασμένο απο γενικό service την ημέρα αγοράς του.

Link to comment
Share on other sites

welcome!ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο αμάξι και ήταν ο αισθητήρας του μεταβλητού (κάπως έτσι απ'ότι θυμάμαι).

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου mitsosts. Χαίρομαι που προστίθεμαι κι εγώ στο coltclub!! Αυτός ο αισθητήρας έχει να κάνει με τον μεταβλητό χρονισμό από ότι καταλαβαίνω. Οπότε αυτός είναι ο λεγόμενος αισθητήρας MIVEC???(το έχω δει να συζητιέται για αυτό ρωτάω!!) Μέχρι τώρα (και αποκλείωντας την αντλία βενζίνης) σε άλλες συζητήσεις μου έχουνε συστήσει για έλεγχο: πεταλούδα γκαζιού, Μπεκ, φίλτρο ενεργού άνθρακα, σωληνάκια πιέσεων (έχει το cz3 σωληνάκια πιέσεων; )

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες στο club.

εδω οπως βλεπεις ειναι ενοτητα με τα νεα μελη.

οποτε τωρα που θα ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου κ θα εχεις πληρη προσβαση θα κανεις ενα νεο θεμα στην ενοτητα προβληματα κ θα μεταφερεις το προβλημα σου εκει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...